Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΆσχημα τα πράματα για την Δόμνα Μιχαηλίδου στην Ά Πειραιά

Άσχημα τα πράματα για την Δόμνα Μιχαηλίδου στην Ά Πειραιά

Μπαίνοντας στην προεκλογική περίοδο η υφυπουργός  Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου κατάλαβε πως επέλεξε λάθος εκλογική περιφέρεια για να εκλεγεί στην βουλή. Η υποψηφιότητα της δεν μπορεί να συσπειρώσει  τους γαλάζιους ψηφοφόρους και ειδικότερα τα γαλάζια στελέχη και το μόνο που κατάφερε είναι να τους συσπειρώσει πιο δυναμικά στο πλευρό των υπολοίπων συνυποψήφιους της.

Μεγάλη δυναμική έχει αναπτύξει ο υφυπουργός Ναυτιλίας Κώστας Κατσαφάδος που πάει για μεγάλο ρεκόρ ψήφων ενώ στην δεύτερη  θέση ακολουθεί ο Γιάννης Μελάς. Για την Τρίτη θέση παλεύουν η κα.Δούνια με τον Κ.Μανωλάκο ενώ στην τέταρτη θέση βρίσκεται η κα.Μιχαηλίδου.

Το μεγάλο λάθος που έκανε η κα.Μιχαηλίδου ήταν που στην ουσία ‘έκοψε΄ από το ψηφοδέλτιο το νυν βουλευτή Χριστόφορο Μπουτσικάκη κάτι που έκανε τους Κρητικούς γαλάζιους ψηφοφόρους να εξαγριωθούν βάζοντας τους απέναντι της.

Άλλο ένα λάθος είναι που προσπαθεί μέσω του Μεγάρου Μαξίμου να επιβάλλει στους γαλάζιους παράγοντες της Α΄Πειραιά να την στηρίξουν κάτι που δεν έχει αποτέλεσμα αντιθέτως προκαλεί μεγάλες αντιδράσεις.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular