Τετάρτη, 31 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΕΜΑΤΑΑνακοίνωση με αιχμές από τον πρώην πολιτευτή ΝΔ Αρκαδίας Γιάννη Κατσίρη

Ανακοίνωση με αιχμές από τον πρώην πολιτευτή ΝΔ Αρκαδίας Γιάννη Κατσίρη

Ο πρώην υποψήφιος βουλευτής Αρκαδίας της ΝΔ, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, το Μεγάλο Σάββατο αφήνει σαφείς αιχμές για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου και ό,τι συνέβη πριν από 4 χρόνια.

Αναλυτικά έγραψε:

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες Αρκάδες όπου γης χαίρετε!

Ανακοινώθηκε προ λίγων ημερών το ψηφοδέλτιο Αρκαδίας της Ν.Δ. και όπως θα διαπιστώσατε απουσιάζει το όνομά μου από τη λίστα, αν και ουδέποτε και σ’ οιονδήποτε δήλωσα ότι «αποστρατεύομαι» από την ενεργό πολιτική. Προσωπικές επιλογές όμως συγκεκριμένων προσώπων του τόπου μας και η μεγάλη ανάγκη για διεύρυνση του πολιτικού μας χώρου στις δύσκολες εποχές που διέρχεται η πατρίδα μας, έφεραν την ριζική ανανέωση του ψηφοδελτίου στην Αρκαδία.

Εύχομαι από καρδιάς να επιτευχθεί ο στόχος!

Ο στόχος επετεύχθη και το ΄19. Στόχος εθνικός και όχι προσωπικός. Η Νέα Δημοκρατία έγινε κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρωθυπουργός! Η νίκη ήταν πολύ μεγάλη και για την παράταξη και για την πατρίδα, συνεπώς ο στόχος για μένα είχε εκπληρωθεί!

Ο τόπος είναι μικρός κι όλα αποκαλύπτονται σε χρόνο   γρηγορότερο του κανονικού! Η αλήθεια είναι ότι η 2η έδρα στην Αρκαδία για τη Ν.Δ. με ποσοστό 43% χάθηκε το 2019 για  μερικές δεκάδες ψήφους, πιθανώς παραχωρήθηκε. Έδωσα τότε ένα τίμιο δύσκολο και σύντομο αγώνα, έχοντας εσάς διπλά μου και παρά τα καθημερινά εμπόδια που μου προβάλλονταν κατέκτησα την 2η θέση. Σας ευχαριστώ πολύ άλλη μια φορά που με τιμήσατε με την ψήφο σας. Αν και πολλοί με συμβούλεψαν να προχωρήσω σε  «αναψηλάφηση» των εκλογικών αποτελεσμάτων στο Πρωτοδικείο δεν το έκανα, γιατί το μεγάλο διακύβευμα  είχε επιτευχθεί!

Εξομολογητικά όμως, οφείλω να ομολογήσω, ότι κάποιοι φρόντιζαν να μου κλείνουν πόρτες, τις οποίες ωστόσο εγώ δεν διεκδίκησα να τις διαβώ, για να αποκτήσω θέσεις κι αξιώματα, για τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο από την κυβέρνηση! Αναρωτιέμαι μόνο γιατί το έκαναν, αφού ουδέποτε τους ενόχλησα. Το γεγονός ότι δεν εκλέχτηκα βουλευτής το 2019, αν και θα μπορούσαμε να κερδίσουμε την δεύτερη έδρα στο νομό, ήταν μικρό σε σχέση με την μεγάλη νίκη που είχαμε κατακτήσει, διότι έμαθα να υπηρετώ την παράταξη ως πιστός στρατιώτης στοχεύοντας πάντα στο εμείς κι όχι στο εγώ!

Το ίδιο κάνω και σήμερα. Παραμένω στην πρώτη γραμμή του εκλογικού αγώνα! Καλωσορίζω με χαρά στην παράταξη και στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αρκαδία τον Απόστολο Σπυρόπουλο, τον Κώστα Μπεντεβή, την Φωτεινή Δαλιάνη και την Παναγιώτα Γολεγού. Θα είμαι δίπλα τους, όπως και στο βουλευτή μας Κώστα Βλάση και θα δώσω κι αυτή την μάχη μαζί με την διοίκηση της ΔΕΕΠ Αρκαδίας, για να φέρουμε ξανά πρώτη την ΝΔ και στο νομό και σ’ όλη την Ελλάδα!

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα και καλό αγώνα!

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular