Tuesday, November 24, 2020
Home Περιφερεια Βόμβες οι λαϊκές αγορές – Κλείνουν τα ‘’ματια’’ Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια...

Βόμβες οι λαϊκές αγορές – Κλείνουν τα ‘’ματια’’ Υπουργείο Ανάπτυξης και Περιφέρεια Αττικής

Σε ‘’βόμβες’’ διασποράς του κορονοιου, εξελίσσονται οι λαϊκές αγορές της Αττικής, αφού η ανικανότητα τόσο της Περιφέρειας Αττικής και του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Σταύρου Μελά, όσο και του υπουργείου Ανάπτυξης στο να διαχειριστεί την κρίση του covid19 είναι μεγάλη.

Όσοι βρέθηκαν το Σαββατο στην λαϊκή αγορά της Μιχαήλ Βόδα στο κέντρο της Αθήνας καταλαβαίνουν τι εννοούμε αλλά και την πλήρης ανικανότητα των προαναφερόμενων ελεγκτικών αρχών.

Την ώρα που έχουν περιοριστεί τα ωράρια ακόμα και των περίπτερων, στις λαϊκές αγορές της Αττικής επικρατεί  αναρχία μιας που οι συνδικαλιστές του κλάδου έχουν άριστες σχέσεις με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ανάπτυξης αλλά και με της Περιφέρειας Αττικής. Οι έλεγχοι μηδαμινοί και επιλεκτικοί σε συγκεκριμένες λαϊκές έτσι άπλα για τα μάτια του κόσμου.

Ο πανίσχυρος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας λαϊκών αγορών Δημήτρης Μουλιάτος, με την ‘’θωρακισμένη’’ BMW, ξεκινάει την μέρα του πίνοντας επί καθημερινής βάσεως καφέ στο γραφείο του Υπουργού Ανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη, ενώ συνεχίζει στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αττικής αρμόδιο για τις λαϊκές αγορές κ.Μελά. Οι κακές γλώσσες λένε πως έχει ‘’άτυπα’’ καθήκοντα συντονιστή των ελεγκτικών αρχών του υπουργείου και της Περιφέρειας με αποτέλεσμα στις περισσότερες και μεγάλες λαϊκές αγορές της Αττικής να μην διενεργείτε κανένας έλεγχος.


Ο κ.Μουλιάτος, έχει φροντίσει να μην γίνονται και ρεπορτάζ από τα μεγάλα κανάλια κατά των λαϊκών αγορών. Άλλωστε δεν είναι καθόλου τυχαίο πως η ομοσπονδία Λαϊκών αγορών πληρώνει αδρά σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι της Αττικής για να έχει εβδομαδιαία εκπομπή με την ονομασία ‘’Λαϊκών βήμα’’ ασκώντας μέσω αυτής πίεση στους πολιτικούς. Μάλιστα για παρουσιαστή της εκπομπής τους έχουν τον πρώην βουλευτή της ΝΔ κ.Ντινόπουλο.


Αυτό που αντίκρισαν οι συντάκτες του attikiola στην λαϊκή του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας ήταν τραγικό. Κανένα μέτρο προστασίας και ανεξέλεγκτη η κατάσταση όπου την απεικονίσαμε και σας την παρουσιάζουμε με φωτορεπορτάζ.
Και αφού ο πανίσχυρος πρόεδρος της ομοσπονδίας λαϊκών αγορών Δημήτρης Μουλιάτος, έχει τον τρόπο να ‘’σταματάει’’ τους ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, αναρωτιόμαστε αν έχει τους ίδιους τρόπους και με τις εισαγγελικές αρχές αφού οι λαϊκές αγορές πλέον αποτελούν βόμβες για την διασπορά του φονικού ιου αφου λειτουργούν ανενόχλητες χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Αν αναλογιστεί κάποιος πως για μια σελίδα στο fb που τάχτηκε κατά των μασκών κινητοποιήθηκε ολόκληρη η ΕΛ.ΑΣ αλλά και οι εισαγγελικές αρχές ενώ στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν παρεμβαίνει κανείς τότε μιλάμε για την απόλυτη ‘’διαπλοκή’’ και μάλιστα σε όλο της το μεγαλείο. Άλλη εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε εκτός αν μας την  δώσει με δελτίο τύπου το υπουργείο ανάπτυξης και η περιφέρεια Αττικής.

Τα συμπεράσματα δικά σας…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Φαν’τ Σιπ: Θετικός στον κορονοϊό ο προπονητής της εθνικής

Ο κορονοϊός «χτύπησε» την… πόρτα της εθνικής Ελλάδας στο ποδόσφαιρο. Θετικός στον COVID 19 ο Τζον Φαν’τ Σιπ. Ο Τζον Φαν’τ Σιπ βρέθηκε θετικός στον...

ΗΠΑ: Η Αβρίλ Χέινς πρώτη γυναίκα που επιλέγεται ως επικεφαλής των Υπηρεσιών Πληροφοριών

Η Αβρίλ Χέινς επιλέχθηκε από τον εκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν για να ηγηθεί των αμερικανικών υπηρεσιών κατασκοπείας. Η Χέινς είναι...

Δολοφονία 26χρονου στις Σπέτσες – Συνελήφθη 22χρονος φίλος του

Δολοφονία 26χρονου αποκαλύφθηκε στις Σπέτσες. Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε τροχαίο, όμως στη συνέχεια ο ιατροδικαστής διαπίστωσε...

Δέσμη μέτρων και αυστηρές κυρώσεις για την πάταξη του λαθρεμπορίου

Δέσμη νέων μέτρων αλλά και αυστηρές κυρώσεις για την περιστολή του λαθρεμπορίου σε όλα τα προϊόντα (ποτά, καύσιμα, καπνός κλπ)...