Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιόν ψηφίζουν για Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κεντροδεξιοί και δεξιοί ψηφοφόροι;

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Ποιόν ψηφίζουν για Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη κεντροδεξιοί και δεξιοί ψηφοφόροι;

Νέα κυλιόμενη μέτρηση για τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη

Νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση διενεργήθηκε για τον Δήμο Νικαιας – Ρέντη, που διενεργήθηκε από Δευτέρα 15 Μαΐου έως Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 σε δείγμα 912 ατόμων που έδωσαν ολοκληρωμένες συνεντεύξεις.

Μέθοδος δειγματοληψίας : Στρωματοποιημένη δειγματοληψία. Τα στρώματα της έρευνας αποτέλεσαν οι 5 περιφέρειες του πρώην δήμου Νίκαιας, βάση ταχυδρομικού κώδικα και ο πρώην δήμος Ρέντη, στις οποίες το δείγμα κατανεμήθηκε με βάση τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ως προς το φύλλο έγινε ποσόστωση κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας. Ακολουθήθηκε η διαδικασία της τυχαίας επιλογής τηλεφωνικών αριθμών.

Το attikiola.gr θα σας παρουσιάσει σταδιακά όλα τα ευρήματα της νέας κυλιόμενης μέτρησης.

Ποιόν θα ψηφίσουν οι κεντροδεξιοί ψηφοφόροι για Δήμαρχο Νίκαιας – Ρέντη.

Σημαντική σημείωση είναι πως ο κ.Λιντζέρης έχει ανακοινώσει μόνο την υποψηφιότητα του χωρίς τους υποψήφιους συμβούλους σε σαντίθεση με τον κ.Μαραγκάκη ο οποίος σε δημόσια συγκέντρωση παρουσίασε και μεγάλο αριθμό υποψηφίων που τον ακολουθούν.

Οι αναλυτές βλέπουν άνετη επικράτηση του πρώην Βουλευτή όπου θα φανεί και στην καρτα πρόθεσης ψήφου που θα σας παρουσιάσουμε στην συνέχεια.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular