Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΙΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Σαρώνει και στην Δημοτική ενότητα Αγ.Ι.Ρέντη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λιντζέρης

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Σαρώνει και στην Δημοτική ενότητα Αγ.Ι.Ρέντη ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Λιντζέρης

Νέα κυλιόμενη μέτρηση για τον Δήμο Νίκαιας – Ρέντη

Νέα κυλιόμενη δημοσκόπηση διενεργήθηκε για τον Δήμο Νικαιας – Ρέντη, από Δευτέρα 15 Μαΐου έως Τετάρτη 17 Μαΐου 2023 σε δείγμα 912 ατόμων που έδωσαν ολοκληρωμένες συνεντεύξεις.

Μέθοδος δειγματοληψίας : Στρωματοποιημένη δειγματοληψία. Τα στρώματα της έρευνας αποτέλεσαν οι 5 περιφέρειες του πρώην δήμου Νίκαιας, βάση ταχυδρομικού κώδικα και ο πρώην δήμος Ρέντη, στις οποίες το δείγμα κατανεμήθηκε με βάση τη συμμετοχή των ψηφοφόρων στις δημοτικές εκλογές του 2019. Ως προς το φύλλο έγινε ποσόστωση κατά τη διάρκεια διεξαγωγής της έρευνας. Ακολουθήθηκε η διαδικασία της τυχαίας επιλογής τηλεφωνικών αριθμών.

Το attikiola.gr θα σας παρουσιάσει σταδιακά όλα τα ευρήματα της νέας κυλιόμενης μέτρησης.

Αν και έχει ανακοινώσει μόνο την υποψηφιότητα του για τον Δημαρχιακό θώκο χωρίς να έχει κάνει γνωστούς τους υποψήφιους Δημοτικούς συμβούλους σε αντίθεση με τον Κώστα Μαργκάκη, και τον Άκη Τούντα, σαρώνει στην κυριολεξία ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη  Δημήτρης Λιντζέρης.

Στην Δημοτική ενότητα Αγίου Ιωάννη Ρέντη, ο κ.Μαραγκάκης έχει ανακοινώσει σχεδόν το σύνολο των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων του και μάλιστα εν ενεργεία κεντροαριστεους αντιδημάρχους ανάμεσα τους με τους ψηφοφόρους της κεντροαριστεράς και της αριστεράς όμως να προτιμούν τον πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Λιντζέρη

Στην κάρτα που σας παρουσιάζουμε αφορά την Δημοτική ενότητα Αγίου Ιωάννη Ρέντη με το ερώτημα ΄Ποιόν σκέπτεστε να ψηφίσετε για δήμαρχο, στο δήμο Νίκαιας – Ρέντη, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές;

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular