Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΔΗΜΟΙΕξαφάνισε τον Μαραγκάκη από τις εκδηλώσεις της ΝΔ ο Ιωακειμίδης…

Εξαφάνισε τον Μαραγκάκη από τις εκδηλώσεις της ΝΔ ο Ιωακειμίδης…

Δεν τα υπολόγισε όλα ο νυν Δήμαρχος Νίκαιας – Ρέντη και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής,  Γιώργος Ιωακειμίδης στην περίπτωση του δαχτυλιδιού στον δεξιό Κώστα Μαραγκάκη.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, του κ.Μαργκάκη δημιουργήθηκε ένα μεγάλο ρεύμα από τους λεγόμενους προοδευτικούς όπου και κατάφεραν να ενεργοποιήσουν τον πρώην Βουλευτή Δημήτρη Λιντζέρη, και να θέσει υποψηφιότητα για τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Νίκαιας – Ρέντη, για να μην βαφτεί γαλάζια η κοκκινιά. Μια εξέλιξη που δεν την περίμεναν στο στρατόπεδο Μαραγκάκη – Ιωακειμίδη.

Έτσι αποφασίστηκε να μην παραστεί σε καμία κομματική εκδήλωση της ΝΔ αναγκάζοντας τον να αποποιηθεί την πολιτική του καταγωγή για να έχει ελπίδα να καθίσει στον δημαρχιακό θώκο.

Ο κ.Μαραγκάκης, δεν παρέστη ούτε στην εκδήλωση του γαλάζιου βουλευτή Γιάννη Τραγάκη αλλά ούτε στην σημερινή παρουσία του Πρωθυπουργού στην Νίκαια.

Πρόβλημα θα αντιμετωπίσει και ο κ.Ιωακειμίδης ως υποψήφιος Περιφερειάρχης μιας που με την ενέργεια αυτή δηλαδή να επιβάλλει στους Νικαιώτες τον κ.Μαραγκάκη με δεξιά μάλιστα καταγωγή κατάφερε να βάλει απέναντι τόσο τους Δημοτικούς συνδυασμούς όσο και τους προοδευτικούς πολίτες .

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular