Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΜεταφέρει το προσωπικό της EΕΤAΑ στα πολιτικά γραφεία – Σωρεία προσλήψεων στην...

Μεταφέρει το προσωπικό της EΕΤAΑ στα πολιτικά γραφεία – Σωρεία προσλήψεων στην ΄αμαρτωλή’ εταιρία

Σε αμαρτωλή εταιρία έχει μετατραπεί η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης ΕEΤAΑ με πρόεδρο τον πρώην Δήμαρχο Χαϊδαρίου κ. Δημήτρη Μαραβέλια, και Διευθύνων Σύμβουλο τον  κ. Σπύρος Σπυρίδων που πρόσφατα ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης ως υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο Νήσων Αττικής.

Η εν λόγω εταιρεία ήδη αριθμεί μεγάλο αριθμό προσωπικού με την μέθοδο των συμβάσεων που στην συνέχεια ‘διατίθενται’ σε πολιτικά γραφεία ‘φίλων’ του κ.Σπυρίδωνα και Μαραβέλια. Στον Δυικό τομέα Αθηνών συγκεκριμένοι υποψήφιοι βουλευτές κάνουν προεκλογικό αγώνα με προσωπικό της EΕΤAΑ που τους έχει διαθέσει ο αναπτυξιακή εταιρία Αυτοδιοίκησης με εντολή του εκλεκτού υποψήφιου του Γιώργου Πατούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας μετά την ανακοίνωση Πατούλη και Σπυρίδωνα, ο διευθύνων σύμβουλος της Αναπτυξιακής εταιρίας και υποψήφιους Περιφερειάρχης ετοιμάζει νέες συμβάσεις εργασίας που θα έχει δίπλα του στις Περιφερειακές εκλογές για τον προεκλογικό του αγώνα.

Ήδη το attikiola.gr έχει στα χέρια του δεκάδες εργασιακές συμβάσεις χωρίς οι υπάλληλοι να είναι στις θέσεις για τις οποίες έχουν προληφθεί και θα σας τις παρουσιάσει σε επόμενο ρεπορτάζ.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular