Τρίτη, 30 Μαΐου, 2023
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧατζηλιάδης: Ποιος είναι ο Ταξίαρχος που ανέλαβε πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη –...

Χατζηλιάδης: Ποιος είναι ο Ταξίαρχος που ανέλαβε πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη – Η πρώτη δήλωσή του

Τη συμμετοχή του στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023 ανακοίνωσε το κόμμα «Έλληνες» που έχει ιδρύσει ο Ηλίας Κασιδιάρης με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο εν αποστρατεία, Δημήτρη Χατζηλιάδη.

Ηλίας Κασιδιάρης: Κατεβαίνει στις εκλογές με το κόμμα «Έλληνες»

about:blank

Παρά τις αντίθετες πληροφορίες των προηγούμενων ημερών ότι μάλλον τελικά το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη δεν θα κατέβει στις εκλογές, ο καταδικασμένος για συμμετοχή και διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» αποφάσισε να είναι υποψήφιος, ενώ το κόμμα του «βρήκε» πρόεδρο στο πρόσωπο του κ. Χατζηλιάδη.

Ο Δημήτρης Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα και εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων. Αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου και όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, που έχει ανέβει στην ιστοσελίδα του κόμματος “Έλληνες”, υπηρέτησε σε πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη τη χώρα.

Μιλάει τρεις ξένες γλώσσες, ενώ έχει και συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα. Συμμετέχει σε ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 αιμοδοσίες.

Χατζηλιάδης: Μας περιμένει κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία

Έπειτα από συνεδρίαση του Συμβουλίου του κόμματος «Έλληνες» αποφασίστηκε η συμμετοχή στις εκλογές και πρόεδρος εξελέγη ο κ. Χατζηλιάδης, ο οποίος σε μια πρώτη δήλωσή του τόνισε:

«Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία».

Σημειώνεται ότι εδώ και ημέρες υπήρχαν κάποιες πληροφορίες ότι από τη στιγμή που Ηλίας Κασιδιάρης και Αναστάσιος Κανελλόπουλος δεν βρήκαν τρόπο για «κοινό βηματισμό», ο πρώτος δεν θα… κατέβαζε το κόμμα «Έλληνες» στις εκλογές. Τελικά αποφασίστηκε να συμμετάσχει κανονικά, ενώ και το «ΕΑΝ» του Κανελλόπουλου θα κατέβει επίσης αυτόνομα.

Υποψήφιος στην Α’ Αθηνών ο Ηλίας Κασιδιάρης

Ο Ηλίας Κασιδιάρης, σύμφωνα με δήλωση που έκανε νωρίτερα ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών, ενώ εμφανίστηκε προκλητικός και επιτέθηκε σε κυβέρνηση και δικαστές λέγοντας ότι «όποιος επίορκος κυβερνητικός ή δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια».

«Πυρά» που έρχονται λίγο πριν από την κρίση του Αρείου Πάγου για τα κόμματα που θα συμμετέχουν στις εκλογές.

Ολόκληρη η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με το «Εθνικό Κόμμα Έλληνες» με πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, Ταξίαρχο Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Πάνω από μισό εκατομμύριο Έλληνες στηρίζουν αυτήν την στιγμή αποδεδειγμένα το κόμμα μας. Έχουμε υποχρέωση απέναντί τους να δώσουμε τη μεγάλη πολιτική και νομική μάχη μέχρι το τέλος. Όποιος επίορκος κυβερνητικός ή δικαστικός παράγοντας επιχειρήσει να στερήσει παρανόμως τα πολιτικά δικαιώματα μισού εκατομμυρίου Ελλήνων και να καταργήσει τις ελεύθερες εκλογές, θα διαπράξει το Κακούργημα της εσχάτης προδοσίας που τιμωρείται με ισόβια.

Στις 2 Μαΐου στον Άρειο Πάγο θα αναμετρηθεί το Δίκαιο με το Άδικο, ο Νόμος με την Παρανομία, η Δημοκρατία (που εκπροσωπείται από το Εθνικό Κόμμα Έλληνες) με την τυραννία του πολιτικού συστήματος. Έχω χάσει ήδη 3,5 χρόνια της ζωής μου μέσα σε καθεστωτικές φυλακές, γιατί δεν σταμάτησα ποτέ να μάχομαι υπέρ Πίστεως και Πατρίδος. Όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα της Δικαστικής μάχης που έρχεται, να είστε βέβαιοι για ένα πράγμα: πως ο ανένδοτος αγώνας για το Δίκαιο, την Αλήθεια και την Ελλάδα θα συνεχιστεί και θα είναι νικηφόρος».

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular