Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη σε δημοτική επιτροπή, με δημοτικό σύμβουλο πλειοψηφίας να καταγγέλλει ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής τους από εργαζόμενο, όταν πήγε να τον ελέγξει εν ώρα υπηρεσίας!
Το περιστατικό συνέβη στο Δήμο Διονύσου και αποδέκτης της απειλής ήταν ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας (παράταξη της Δημάρχου Κατερίνας Μαιχόσογλου), Π. Τσούκας.
Ειδικότερα, ο κ. Τσούκας κατήγγειλε πως πριν λίγο καιρό, όταν επιχείρησε να ελέγξει εργαζόμενο στο Δήμο (εν ώρα υπηρεσίας), ο τελευταίος τού είπε επί λέξει: “Είδες τι έπαθε ο Αγγελίδης. Κανόνισε”.
Για όσους δεν θυμούνται η υπόθεση Αγγελίδη είχε συγκλονίσει τον αυτοδιοικητικό κόσμο καθώς το 2020 ως Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Δήμου Διονύσου είχε δολοφονηθεί από συμπολίτη εν ψυχρώ και εν ώρα υπηρεσίας μέσα στο γραφείο του, στο Αμαξοστάσιο του Δήμου στον Άγ. Στέφανο.
Η καταγγελία του Π. Τσούκα «πάγωσε» τη δημοτική Επιτροπή, ενώ ο ίδιος πρόσθεσε ότι έχει κινηθεί νομικά και έχει ενημερώσει αρμοδίως (αντιδημάρχους, Γ.Γ. και Δήμαρχο).
Όλα τα μέλη της επιτροπής καταδίκασαν το περιστατικό.
Το aftodioikisi.gr επικοινώνησε με την Δήμαρχο κ. Κατερίνα Μαιχόσογλου, η οποία χωρίς να είναι σε θέση να μας πει λεπτομέρειες, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες που έγιναν από πλευράς Π. Τσούκα και όπως είπε θα ακολουθήσουν ΕΔΕ αλλά και όσα προβλέπει ο Πειθαρχικός Κώδικας.
Η “αποκάλυψη” έχει λάβει διαστάσεις και συζητιέται στην τοπική κοινωνία, ενώ και στα social media πολίτες του Διονύσου καταδικάζουν τη συμπεριφορά του υπαλλήλου, ζητώντας και από όλες τις παρατάξεις να πάρουν θέση, με επίσημες ανακοινώσεις.
Πηγή: www.aftodioikisi.gr
