Σάββατο, 25 Απριλίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΚωνσταντίνος Αργυρός: «Ανυπομονώ να γεννηθεί η κόρη μου-Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα...

Κωνσταντίνος Αργυρός: «Ανυπομονώ να γεννηθεί η κόρη μου-Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο»

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», όπου αναφέρθηκε με χαρά στον ερχομό της κόρης του, εκφράζοντας την ανυπομονησία του για τη στιγμή της γέννησης.

Παράλληλα, θέλησε να ξεκαθαρίσει για ακόμη μία φορά τα δημοσιεύματα που τον συνδέουν με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ή σχέδιο να γίνει νονά του παιδιού του. Όπως ανέφερε, πρόκειται για ένα θέμα στο οποίο δεν επιθυμεί να επανέρχεται συνεχώς, βάζοντας έτσι τέλος στις σχετικές φήμες.

Αλεξάνδρα Νίκα: Η υπέροχη φωτό της με φουσκωμένη κοιλίτσα, στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

«Πρώτα ο Θεός, πρώτα να έρθει με το καλό, να τα βρούμε όλα. Ανυπομονώ, ευχαριστώ. Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

«Δεν έχουμε σκεφτεί ονόματα ακόμα. Πρώτα περιμένουμε να πάνε όλα καλά», δήλωσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Δείτε το βίντεο:

Ούτε Ρουβάς, ούτε Αργυρός: Αυτός ο τραγουδιστής φτάνει στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor του ΣΚΑΙ

Αλεξάνδρα Νίκα: Το υπέροχο στιγμιότυπο του Αργυρού junior – Ξεφλουδίζει το κόκκινο αυγό του

Οι ευχές του Αργυρού, η Ανάσταση Λιάγκα-Αντωνά στην Τήνο & το Πάσχα της οικογένειας Καράβα στη Μάνη

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular