Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΜάριος Οικονόμου: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή...

Μάριος Οικονόμου: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες, δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ – Έκκληση της ΕΛ.ΑΣ. για μάρτυρες

Από μια κλωστή κρέμεται η ζωή του Μάριου Οικονόμου, ο οποίος τραυματίστηκε χθες σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στα Ιωάννινα, όταν η μηχανή στην οποία επέβαινε «καρφώθηκε» σε Ι.Χ. που φέρεται να έκανε αναστροφή.







Ο πρώην ποδοσφαιριστής, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Ιωαννίνων και δυστυχώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής έδειξε ότι δεν έχει απορροφηθεί το αιμάτωμα στον εγκέφαλο.

Οι θεράποντες ιατροί δίνουν μάχη για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του κι όπως τονίζουν οι επόμενες ώρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες. Όπως ανάφερε ο διοικητής του νοσοκομείου Ιωαννίνων, κ. Δερδεμέζης, ο 34χρονος δίνει μάχη στη ΜΕΘ.

«Ο Μάριος Οικονόμου εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, έγιναν δύο κρανιοεκτομές για την αποσυμπίεση του οιδήματος και του εγκεφάλου. Οι γιατροί θέλουν να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία σε συνέχεια της επέμβασης που έγινε χθες. Ποια είναι τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της διαδικασίας. Σε κάθε περίπτωση και με τους γιατρούς που με ενημέρωσαν σήμερα το πρωί, ο εφημερεύοντας γιατρός της ΜΕΘ, η κατάσταση παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη».

Έκκληση από την Τροχαία για μάρτυρες

Το μεσημέρι της Κυριακής η Διεύθυνση Τροχαίας Ιωαννίνων, εξέδωσε ανακοίνωση και ζητά βοήθεια από τους πολίτες, καθώς δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες κι ο μοναδικός μάρτυρας είναι ο 63χρονος εμπλεκόμενος οδηγός του ΙΧ.

«Το Σάββατο 23-5-2026 και περί ώρα 12.50′, στην οδό Λεωφόρου Στρατηγού Μακρυγιάννη στα Ιωάννινα, έλαβε χώρα τροχαίο ατύχημα με εμπλεκόμενα Ι.Χ.Ε. όχημα και δίκυκλη μοτοσυκλέτα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο βαρύς τραυματισμός του οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Στο πλαίσιο διενεργούμενης προανάκρισης και για τη διαμόρφωση πληρέστερης εικόνας για τις συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το εν λόγω τροχαίο ατύχημα, παρακαλούνται τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων στα τηλέφωνα: 2651440589-40582-40583».


Πηγή: www.diaforetiko.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular