Τετάρτη, 27 Μαΐου, 2026
ΑρχικήΔΗΜΟΙΔήμος δίνει ΜΑΠ που οφείλει από το 2021 σε εργαζόμενους

Δήμος δίνει ΜΑΠ που οφείλει από το 2021 σε εργαζόμενους

Συγκεκριμένα, με ανακοίνωσή του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων, ο δήμος προχώρησε στη διευθέτηση των οφειλών από την προηγούμενη δημοτικής περίοδο (2021-23)

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Κορινθίων εκφράζει την ικανοποίησή του και ευχαριστεί θερμά τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο για την απόφαση αποδοχής και διευθέτησης των οφειλών της προηγούμενης δημοτικής περιόδου (2021-2023). Η απόφαση αυτή αφορά την καταβολή των δικαιούμενων Μέσων Ατομικής Προστασίας (ΜΑΠ) και της παροχής γάλακτος προς τους μόνιμους υπαλλήλους του Δήμου μας, αποκαθιστώντας μια εκκρεμότητα ετών.

Παράλληλα, με γνώμονα τη ρητή δέσμευση του Δημάρχου, αναμένουμε την άμεση ολοκλήρωση των διαδικασιών για την πληρωμή και των υπόλοιπων κατηγοριών εργαζομένων, συμπεριλαμβανομένων των σχολικών καθαριστριών και των συμβασιούχων διαφόρων ειδικοτήτων.

Η ισότιμη αντιμετώπιση του συνόλου του προσωπικού δεν αποτελεί μόνο νομική και ηθική υποχρέωση της Διοίκησης, αλλά και την ελάχιστη αναγνώριση της καθημερινής προσφοράς των εργαζομένων στη λειτουργία του Δήμου και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Τέλος, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους συναδέλφους υπηρεσιακούς παράγοντες, οι οποίοι εργάστηκαν μεθοδικά και συνέβαλαν καθοριστικά στη σύνταξη, τον έλεγχο και τη διεκπεραίωση των σχετικών καταστάσεων, φέρνοντας εις πέρας αυτή την απαιτητική διαδικασία.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular