Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης συνάντησε τη Νίκη Λυμπεράκη και στο επεισόδιο της εκπομπής «Πάμε μια βόλτα;» του Mega, που προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιουνίου, ο ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά χρόνια του, τον γάμο του με την Έφη Μουρίκη, ενώ αναφέρθηκε και στην αγάπη του για το θέατρο.
Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης θυμήθηκε τα παιδικά χρόνια στο πατρικό του σπίτι και τη δύσκολη σχέση των γονιών του. Μίλησε για εντάσεις που δεν ξέχασε με το πέρασμα των χρόνων. Για καταστάσεις που τον πλήγωσαν αλλά και τον έκαναν να ορίσει τη φιλοσοφία της ζωής του.
Ειδικότερα, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Στο σπίτι δεν ακούγαμε μουσική, όχι, προς Θεού. Το σπίτι ήταν ένας μόνιμος τσακωμός και μια ησυχία. Ήταν δύσκολη η σχέση των γονιών μου. Μέχρι εκεί μπορούσαν οι άνθρωποι, μέχρι αυτό ήξεραν αλλά και μια υπέροχη βούβα μετά τους τσακωμούς. Τα Χριστούγεννα μας ήταν υπέροχα, λέγαμε “χρόνια πολλά, καληνύχτα”. Αυτά λέγαμε» είπε ο δημοφιλής ηθοποιός.
Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: «Αυτό που περιγράφω, βέβαια, μπορεί να φαντάζει λίγο θλιβερό αλλά, από την άλλη, συσπειρώνει ένα νέο παιδί για να ξυπνήσει μέσα του κάτι άλλο απ’ αυτό που είναι, απ’ αυτό που συμβαίνει γύρω του. Αυτό κατάφεραν αυτοί οι γονείς να κάνουν σε μένα και τους ευγνωμονώ γι’ αυτό γιατί άλλαξε η φιλοσοφία μου στα πράγματα».
«Οικογένεια είναι εκεί που ανήκει η καρδιά σου, αυτή είναι η οικογένεια η πραγματική. Για μένα είναι οπωσδήποτε η Έφη (Μουρίκη), αλλά είναι και το θέατρο. Μέσα από το θέατρο και μέσα από τις δανεικές ζωές, που ζούμε εμείς οι ηθοποιοί, γυμνάστηκα και ξεπέρασα πάρα πολλές φοβίες μου. Άρχισα όμως να αντιμετωπίζω τη ζωή με έναν εσωτερικό τρόπο.
«Τώρα, στη δεκαετία των 60 πια, έχω ησυχάσει γιατί πλέον μπορώ και φιλοσοφώ. Χρυσή δεκαετία δεν υπάρχει, προς τα μπρος θέλω να πηγαίνω» ανέφερε εν συνεχεία, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στη Νίκη Λυμπεράκη.
Βλαδίμηρος Κυριακίδης και Έφη Μουρίκη είναι παντρεμένοι από το 1997. Παραμένουν μαζί, ενωμένοι και αγαπημένοι. Όπως έχουν δηλώσει στο παρελθόν, στο ξεκίνημα της σχέσης τους είχαν επικεντρωθεί πολύ στην καριέρα τους και στο θέατρο. Όταν αργότερα προσπάθησαν να κάνουν παιδί, αυτό δεν έτυχε να συμβεί.
Πηγή: www.newsit.gr
