Η Βίκυ Καγιά έχει γενέθλια στις 4 Ιουλίου 1978, γεγονός που σημαίνει ότι κλείνει τα 48 της χρόνια.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες προσωπικότητες στον χώρο της ελληνικής μόδας, της τηλεόρασης και της επιχειρηματικότητας.
Καγιά: «Της είπαμε ότι είναι ψέμα ο χωρισμός και απάντησε ότι δεν μπορεί να διαψεύσει τον εαυτό της»

Άρχισε το μόντελινγκ σε ηλικία μόλις 14 ετών.
Στα 18 της μετακόμισε στο Παρίσι. Εργάστηκε επίσης σε Μιλάνο, Γερμανία, Λονδίνο και για επτά χρόνια στη Νέα Υόρκη.
Έκανε συνεργασίες και περπάτησε σε πασαρέλες κορυφαίων οίκων όπως Chanel, Valentino, Christian Dior και Jean Paul Gaultier.Φωτογραφήθηκε για κορυφαία περιοδικά όπως η Vogue, το Elle, το Marie Claire και το Esquire.
.jpg?t=hKEjLKji1YZKN2WWUhwKzA)
Καθιερώθηκε ως κεντρική παρουσιάστρια σε μεγάλα τηλεοπτικά projects, όπως το So You Think You Can Dance (Mega, 2007-2008) και το Dancing with the Stars (Star, 2021).
Ο Πρωινός Καφές ήρθε στη ζωή της και ανέλαβε την παρουσίαση της ιστορικής πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 το 2009. Σφράγισε με την παρουσία της το Greece’s Next Top Model (GNTM) ως κεντρική κριτής και παρουσιάστρια, ενώ για 7 συνεχόμενα έτη (2016-2023) ηγήθηκε του καθημερινού Shopping star.

Δάνεισε τη φωνή της στη Σάλι Καρέρα στις μεταγλωττίσεις των ταινιών κινουμένων σχεδίων Αυτοκίνητα (Cars 1, 2 & 3).Πρωταγωνίστησε σε μεγάλα μιούζικαλ στο θέατρο, όπως το The Producers και το Annie (2014).Το 2024 έκανε την ανατροπή με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην arthouse ταινία Πολύδροσο του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy), αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές για τη δραματική της ερμηνεία.

Ίδρυσε τη δική της σχολή μόδας στην Αθήνα, εκπαιδεύοντας νέους επαγγελματίες του χώρου.
Στα τέλη του 2024 λάνσαρε το δικό της brand ένδυσης, εστιάζοντας σε unisex, καθημερινά και αυθεντικά ρούχα πόλης.

Στην προσωπική της ζωή πλέον έχει καταφέρει να βρει την θαλπωρή αλλά και την απολυτή αγάπη …
Το 2010 παντρεύτηκε τον επιχειρηματία και σχεδιαστή Νίκο Κριθαριώτη , με τον οποίο χώρισε το 2013.
Ενώ στις 18 Ιουλίου 2014 παντρεύτηκε στο Παρίσι τον επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την Μπιάνκα-Αλεξάνδρα (γενν. 2015) και τον Κάρολο-Ηλία (γενν. 2018).
.jpg?t=6_SmI-UobSkhc8xYjphLmA)
Μία από τις πιο δύσκολες προσωπικές της στιγμές ήταν η απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, που τη σημάδεψε βαθιά.

Πηγή: www.gossip-tv.gr
