Η ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες ημέρες που πέρασαν, με φόντο τη θάλασσα, τις βουτιές και το μαγευτικό τοπίο κάτω από τον Ναό του Ποσειδώνα.
Αθηνά Οικονομάκου: Ο ξέφρενος χορός της στο Παρίσι μετά το σόου της Κριθαριώτη
Οι οικογενειακές βόλτες και οι χαλαρές στιγμές πρωταγωνίστησαν στις φωτογραφίες της.

Η Αθηνά Οικονομάκου τράβηξε τα βλέμματα με τα μαγιό και τη φυσική της εμφάνιση, ενώ ξεχώρισε και το ιδιαίτερο στιλ της μικρής Σιέννα. Η κόρη της φαίνεται να έχει ήδη αποκτήσει τη δική της αισθητική, με χαριτωμένες και άνετες καλοκαιρινές επιλογές που ταιριάζουν απόλυτα στο ανέμελο κλίμα των διακοπών.
«Ξυπνώντας στο ατελείωτο μπλε, περνώντας κάθε στιγμή μαζί, και τελειώνοντας την ημέρα κάτω από τον Ναό Ποσειδώνα. Καλοκαίρι στο καλύτερό του. 🤍 Ευχαριστώ», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της ανάρτησής της, περιγράφοντας με τον πιο όμορφο τρόπο τις οικογενειακές στιγμές που έζησαν.
Photo 1/15
Photo 2/15
Photo 3/15
Photo 4/15
Photo 5/15
Photo 6/15
Photo 7/15
Photo 8/15
Photo 9/15
Photo 10/15
Photo 11/15
Photo 12/15
Photo 13/15
Photo 14/15
Photo 15/15
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY – 15 PHOTOS
«Τσιμπήστε με»: Η Αθηνά Οικονομάκου έβγαλε σέλφι με τη Τζένιφερ Λόπεζ
Αθηνά Οικονομάκου: Καλογυμνασμένοι κοιλιακοί και πόζες με ριγέ μπικίνι
Σαν βασίλισσα στο παλάτι: Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Bruno και τη Νικολέττα Ράλλη στο Μπλενχάιμ
Πηγή: www.gossip-tv.gr
