Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΝίκος Βερλέκης: «Οι Κρητικοί με αγαπούν και τους αγαπώ επίσης»

Νίκος Βερλέκης: «Οι Κρητικοί με αγαπούν και τους αγαπώ επίσης»

Ο αγαπημένος ηθοποιός έχει συνδέσει το όνομά του με πολλούς και διαφορετικούς ρόλους, ενώ ιδιαίτερη θέση στην πορεία του έχουν οι χαρακτήρες που σχετίζονται με την Κρήτη.

Ξεκινώ με τη συμμετοχή σας στην καινούργια σειρά του MEGA «Δυο μαύρα πουκάμισα». Τελικά νομίζω πως είναι στο κάρμα σας να πρωταγωνιστείτε σε δουλειές που σχετίζονται με την Κρήτη, αν σκεφτούμε ότι έχετε λάβει μέρος ήδη σε τέσσερις την τελευταία εικοσαετία.

Ανέλαβα χαρακτήρα Κρητικού για πρώτη φορά το 1983, στη σειρά του Αλέξη Δαμιανού «Ο Παράνομος», όπου πρωταγωνιστούσα. Από τότε με ταύτισαν με τους ρόλους Κρητών και, σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται ένας αντίστοιχος, μου τον εμπιστεύονται. Η αλήθεια είναι ότι οι Κρητικοί με αγαπούν και τους αγαπώ επίσης.

Βερλέκης: «Κυνήγησα περισσότερο τη ζωή παρά τη δουλειά… Δεν μετανιώνω, όταν ακολουθώ την αγάπη»

Να θεωρήσουμε πως αισθάνεστε Κρητικός;

Με έναν τρόπο, είμαι Κρητικός διότι η σύζυγός μου κατάγεται από το νησί.

1675213199805-173012096-verlekis-3.jpg

Ποιος είναι ο ήρωάς σας στη σειρά του MEGA;

Υποδύομαι τον Λευτέρη, τον πατέρα του Μιχαηλάκη και του Σταματάκη, ο οποίος είναι ένας φιλήσυχος άνθρωπος, οργανοπαίκτης. Όταν πειράζουν τα παιδιά του, όμως, γίνεται πολύ σκληρός και βίαιος. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω με συναδέλφους που έχουμε συναντηθεί ξανά, αλλά και με πολλούς που γνωρίζω για πρώτη φορά, οι οποίοι είναι εξαιρετικοί. Στη σειρά παίρνουν μέρος ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο Αντώνης Μυριαγκός, η Μαριάννα Κιμούλη, ο Μανώλης Αεράκης, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Αιμίλιος Σαμαρτάκης, ο Μιχάλης Μητρούσης, ο Θάνος Καληώρας, ο Φίλιππος Σοφιανός και πολλοί ακόμα γνωστοί ηθοποιοί, ενώ στη σκηνοθεσία ο Κώστας Κιμούλης και ο Μάριος Καραγιάννης.

Τι σας γοητεύει στους ήρωες που υποδύεστε;

Με γοητεύουν οι ήρωες που έχουν κάτι να πουν, που είναι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες. Δηλαδή, με άλλα λόγια, που είναι έντιμοι, στιβαροί και ειλικρινείς.

Άρα, επί της ουσίας, σας γοητεύει το να ενσαρκώνετε έναν καλό χαρακτήρα.

Ναι. Έναν καλό άνθρωπο, που σκέφτεται τον διπλανό του και έχει ουσιαστικές σχέσεις με την οικογένειά του και με το περιβάλλον του, είπε ο Νίκος Βερλέκης στο Hello και τον Γιάννη Βίτσα.

Ο Νίκος Βερλέκης στα Δύο μαύρα πουκάμισα

Ο Νίκος Βερλέκης στο gossip-tv: Το Φεστιβάλ Ιεράπετρας, η αγάπη για τον τόπο & η αφοσίωση στο θεάτρο

Η σπάνια έξοδος γνωστού ζευγαριού που είναι 40 χρόνια μαζί

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular