Κυριακή, 4 Οκτωβρίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLESold out στη Βοστώνη ο Αργυρός - Ο Έλληνας dj που άνοιξε...

Sold out στη Βοστώνη ο Αργυρός – Ο Έλληνας dj που άνοιξε το πρόγραμμα

Η εμφάνισή του στην Agganis Arena ήταν sold out, με περίπου 8.000 θεατές να δίνουν το «παρών» και να δημιουργούν μια ιδιαίτερα δυνατή ατμόσφαιρα.

argiros4.jpg

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επιβεβαίωσε για ακόμη μία φορά τη δυναμική που έχει αποκτήσει η παρουσία του εκτός Ελλάδας, με το κοινό στη Βοστώνη να τον αποθεώνει.

Νονός ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Βάφτισε τον γιο του αδερφού του – Βίντεο

argiros2.jpg
Screenshot

Ο Angelos Evans άνοιξε τη βραδιά

Το πρόγραμμα άνοιξε ο DJ και παραγωγός Angelos Evans, ο οποίος ανέλαβε να βάλει το κοινό στο κλίμα της βραδιάς.

Με ένα set γεμάτο γνωστές house επιτυχίες αλλά και δικές του παραγωγές, ο Evans έδωσε από νωρίς τον ρυθμό, προετοιμάζοντας το έδαφος για την εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η στιγμή που ο Angelos Evans παρουσίασε στο κοινό το νέο του κομμάτι “Beauty of Rhythm”, το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημα.

angelos-evans.jpg

Angelos Evans

Η sold out εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στην Agganis Arena αποτέλεσε μια ακόμη δυνατή στιγμή για την ελληνική μουσική σκηνή στο εξωτερικό.

Με χιλιάδες θεατές να γεμίζουν τον χώρο, η βραδιά στη Βοστώνη μετατράπηκε σε μια μεγάλη ελληνική μουσική γιορτή, με τον Αργυρό να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα: Οικογενειακές διακοπές στην Ίο μαζί με τα δύο παιδιά τους

Αστυπάλαια: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα «ξεσήκωσαν» το παραδοσιακό πανηγύρι στο νησί

Κωνσταντίνος Αργυρός: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του, Βασίλη

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular