Showbiz
Η γνωστή τραγουδίστρια τράβηξε μία selfie με τον γοητευτικό ηθοποιό και τη μοιράστηκε με τους followers της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Ελένη Δήμου, πέτυχε τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε τηλεοπτικό γύρισμα και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία της, τράβηξε αμέσως φωτογραφία μαζί του!
Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα, φαίνεται να φοράει ένα κοστούμι κι ένα μαύρο παλτό, ενώ ποζάρει χαμογελαστός στον φακό. Η Ελένη Δήμου από την άλλη φοράει μία λευκή τραγιάσκα και στο πρόσωπό της έχει σχηματιστεί ένα πλατύ χαμόγελο.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως αυτή τη σεζόν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης πρωταγωνιστεί στην παράσταση Closer του Πάτρικ Μάρμπερ σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αγιοπετρίτη και Μπογδάνου. Στο πλευρό του εμφανίζονται οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ και ο Σπύρος Σταμούλης.
Δείτε εδώ την gallery με φωτογραφίες του Μιχάλη Λεβεντογιάννη και της γνωστής τραγουδίστριας, Ελένης Δήμου:
Photo 1/5
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης στα γυρίσματα των Παγιδευμένων.
Photo 2/5
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης τράβηξε selfie με την Ελένη Δήμου
Photo 3/5
Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης σε backstage γυρισμάτων
Photo 4/5
Η Ελένη Δήμου και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης συναντήθηκαν σε τηλεοπτικά γυρίσματα.
Photo 5/5
Η Ελένη Δήμου φαίνεται πως αγαπά τις selfies.
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY – 5 PHOTOS
Πηγή: www.gossip-tv.gr
