Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
ΑρχικήΔΗΜΟΙΑπίστευτο: Ο Δ. Αθηναίων έσβησε τα 57 ονόματα των Τεμπών -Οργή κατά...

Απίστευτο: Ο Δ. Αθηναίων έσβησε τα 57 ονόματα των Τεμπών -Οργή κατά Δούκα, «δεν ήξερε» η αντιδήμαρχος

Συνέβη και αυτό!

Πλυστικό μηχάνημα του Δήμου Αθηναίων πήγε και έσβησε μόλις μέσα σε λίγες ώρες μετά την πορεία τα ονόματα των 57 θυμάτων της τραγωδίας των Τεμπών που διαδηλωτές είχαν γράψει μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, με κόκκινη μπογιά, στη μνήμη των θυμάτων.

Όπως κατέγραψε με το κινητό του ένας πολίτης, χθες το βράδυ, μετά τις συγκεντρώσεις εμφανίστηκε πλυστικό μηχάνημα του δήμου Αθηναίων και τα καθάρισε!

Τα social media κατακλύστηκαν από αναρτήσεις κατά του δημάρχου Αθηναίων Χάρη Δούκα, τον οποίο κατηγόρησαν για ασέβεια ενώ πολλοί σύγκριναν την “τακτική” του Δ. Αθηναίων με αυτή του Αγοραστού, στο σημείο της τραγωδίας.

Τι απάντησε η αντιδήμαρχος Καθαριότητας

«Ενημερώθηκα χθες και το είδα και στα social media. Γενικά τα ειδικά συνεργεία καθαριότητας μετά από πορείες και κάθε μέρα, πλένουν στο σημείο. Δεν πήγαν κάποια ειδικά συνεργεία, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό», υποστήριξε μιλώντας στο Mega η αρμόδια αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου Αθηναίων Ρωξάνη Μπέη.

«Και εγώ ήμουν στην πορεία και αυτό το ζήτημα δεν το είχα δει. Ούτε είχα μιλήσει με κάποιο συνεργείο. Εκεί το συγκεκριμένο πλυστικό συνεργείο πηγαίνει σταθερά, δεν με κάλεσαν για να με ρωτήσουν να “σβήσουμε ή να μην σβήσουμε”. Ήταν στο πλαίσιο του κανονικού προγράμματος» είπε.

«Οι εργαζόμενοι πήγαν στο σημείο στις 11.30 το βράδυ, την ώρα που πηγαίνουν συνήθως. Καταλαβαίνω τις αντιδράσεις αλλά σας εξηγώ την συνήθη πρακτική. Δεν υπήρξε κάποια άλλη ειδική επικοινωνία» ανέφερε. «Πηγαίνουν πάντα μετά από πορείες. Δεν πήγαν ειδικώς» κατέληξε η Ρωξάνη Μπέη.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις στα social media:


Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular