Παρ’ όλα αυτά, μπαμπάς και κόρες δείχνουν να το καταδιασκεδάζουν ακόμα και εν μέσω μπουρινιού, μιας και αυτές τις μέρες δεν τούς κάνει τη… χάρη ο καιρός να είναι ηλιόλουστος για ατελείωτες βουτιές μεσοπέλαγα και ηλιοθεραπεία πάνω στο σκάφος.
Έτσι περνούν οι celebrities την Καθαρά Δευτέρα!
Ο γνωστός τραγουδιστής και ηθοποιός, αυτές τις μέρες βρήκε ένα κενό από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και έφυγε μαζί με τις κόρες του για κάποιο νησί – που δεν αποκαλύπτει- για να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί και να ξεκουραστούν.
Στις φωτό που ανέβασαν τόσο η Νεφέλη και η Δανάη Λιβιεράτου όσο και ο μπαμπάς Λάμπης, ο καιρός είναι μουντός και βρέχει, όμως οι τρεις τους δεν έδειξαν να χάνουν το κέφι τους.
Άλλωστε, περνούν τόσο όμορφα μαζί που δεν τους πτοεί τίποτα. Η χαρούμενη παρέα επισκέφτηκε πάντως απόκρημνες παραλίες μακριά από τις πολύβουες πλαζ και έδειξαν να το καταευχαριστιούνται.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:
Photo 1/10
O Λάμπης Λιβιεράτος έδειξε να το καταευχαριστιέται.
Photo 2/10
Οι κόρες του σε εκκλησιαστικό μνημείο του νησιού που επισκέφτηκαν.
Photo 3/10
Η Νεφέλη Λιβιεράτου όπως πάντα πολύ όμορφη.
Photo 4/10
Εντυπωσιακή σε δύσβατη παραλία.
Photo 5/10
Η Νεφέλη με τον πατέρα της Λάμπη Λιβιεράτο.
Photo 6/10
Ανέλαβε και έβγαλε εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο τον ρόλο του ως καπετάνιος.
Photo 7/10
Η Νεφέλη πανέμορφη on the deck.
Photo 8/10
Απολαμβάνοντας την ηρεμία του τοπίου και τη συντροφιά ενός βιβλίου.
Photo 9/10
Η Νεφέλη σε θαλασσινές περιπέτειες.
Photo 10/10
Ένα βιβλίο είναι πάντα η καλύτερη παρέα στην παραλία.
ΔΕΣ ΤΗ GALLERY – 10 PHOTOS
Πηγή: www.gossip-tv.gr
