Σάββατο, 9 Μαΐου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΑντιγόνη Μακρή: Δεν βαριέµαι να λέω ότι η µαµά µου είναι «ο...

Αντιγόνη Μακρή: Δεν βαριέµαι να λέω ότι η µαµά µου είναι «ο ήρωάς µου»

Για τα όνειρά της, τα χόμπι της αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει μαμά, μίλησε πρόσφατα η Αντιγόνη Μακρή.

Εχετε κάποια χόµπι;

Τα βασικά µου χόµπι αυτή την περίοδο είναι το κολύµπι, µια και µένω κοντά στη θάλασσα, ενώ γράφω και την πρώτη µου ποιητική συλλογή, την οποία ελπίζω να εκδώσω σύντοµα. Ξεκίνησα και ΕΜS (γυµναστική µε ρεύµα) πρόσφατα. Είναι κάτι καινούργιο για µένα και θα σου πω τις εντυπώσεις µου όταν περάσει λίγος καιρός. Γενικά, µε ενδιαφέρει να κρατάω την υγεία µου σε καλό επίπεδο, σωµατικά και ψυχικά. Αν υπάρξει χρόνος, θα ήθελα να ασχοληθώ ξανά µε τον χορό.

«Τα ‘σπασε» η Ελένη από τον Άγιο Έρωτα σε βραδινή της έξοδο – Η αποθέωση από τον Νίκο Γκέλια

Εχετε κάποιο ανεκπλήρωτο όνειρο;

Σε σχέση µε τη δουλειά, εύχοµαι να µπορώ να βιοπορίζοµαι από το αντικείµενο που αγαπάω και να συνεργάζοµαι µε καλούς ανθρώπους. Είναι µια δουλειά που πραγµατικά την αγαπώ και βάζω όλο µου το είναι και όλη µου την ψυχή στον ρόλο που αναλαµβάνω. Αλλά δεν µπορώ να πω ότι το ανεκπλήρωτο όνειρό µου σχετίζεται µε τη δουλειά. Το προσωπικό µου ανεκπλήρωτο όνειρο θα έλεγα ότι είναι να δηµιουργήσω τη δική µου οικογένεια και νιώθω ότι γι’ αυτόν τον λόγο έχω έρθει στη Γη. Εχω µεγαλώσει σε ένα πολύ δεµένο και ζεστό περιβάλλον και είναι κάτι που θα ήθελα πολύ να χτίσω και στη δική µου ζωή.

antigonemakri17560252193706130617097832995852345447.jpg

Αισθάνοµαι ότι θέλετε πολύ να γίνετε µανούλα;

Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω πάρα πολύ τα παιδιά και από µικρή έχω το µητρικό ένστικτο. Ακόµα και οι φίλοι µού λένε ότι είµαι η µαµά της παρέας. Πράγµατι, θα ήθελα πολύ να γίνω µανούλα και θεωρώ ό,τι πιο ιερό υπάρχει το να φέρεις στον κόσµο έναν άνθρωπο και να τον µεγαλώσεις. Γι’ αυτό και δεν βαριέµαι να λέω ότι η µαµά µου είναι «ο ήρωάς µου». Και επειδή τα χρόνια περνάνε και δεν είµαι άνθρωπος που θέλει να τα αφήνει όλα στην τύχη, φέτος το αποφάσισα και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Είναι σηµαντικό που υπάρχει αυτή η επιλογή για τις γυναίκες.

Πηγή Secret

Αντιγόνη Μακρή: «Μου ήταν πολύ ξαφνικό, έχασα κιλά, παραμιλούσα, έκλαιγα. Η απώλεια…»

Αντιγόνη Μακρή: Όταν η «Ελένη» του Άγιου έρωτα είχε λάβει μέρος στο Shopping Star!

Αντιγόνη Μακρή: «Έχω έρθει σε αυτή τη γη για να κάνω οικογένεια»

Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular