Πέμπτη, 12 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήΔΗΜΟΙΔημοτικός Σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε μόλις ορκίστηκε

Δημοτικός Σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε μόλις ορκίστηκε

Ο Γιάννης Ελαιοτριβάρης, μόλις ορκίστηκε ως πρώτος επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Όλοι Μια Πόλη” στον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί.

Ο κ. Ελαιοτριβάρης κατέλαβε θέση στο Δημοτικού Συμβουλίου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, μετά την παραίτηση του επικεφαλής της παράταξης Αλέξανδρου Σαμόλη, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα καθηγητή στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ο πλέον ανεξάρτητος, προέβη σε μεγαλειώδη δήλωση για την παραίτηση του Αλέξανδρου Σαμόλη. Όπως είπε, υποδέχεται την παραίτηση “με βαθιά συναισθηματική φόρτιση και πολιτική ωριμότητα”, ενώ τον χαρακτηρίζει άνδρα έντιμο, ηθικό και φίλο του. Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι εκ του νόμου υποχρεώθηκε να αποδεχθεί τη θέση και ότι κλήθηκε να λάβει μια απόφαση αρχής και συνείδησης τόσο για τον ίδιο, όσο και για τον δήμο.

Τέλος, δικαιολόγησε την απόφαση ανεξαρτητοποίησης του, αφήνοντας αιχμές για μέλη της, πρώην, παράταξής του: “Θέλω να σας αναφέρω ότι παραμονές της εκλογικής διαδικασίας το 2023 είχα υποβάλλει την παραίτηση μου ως υποψήφιος, καθώς δεν μπορούσα να συμπορευτώ με ορισμένα μέλη της παράταξης, που με συκοφαντούσαν, ακύρωναν την πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και προσπαθούσαν να προβούν στη δολοφονία του χαρακτήρα μου. Ως εκ τούτου αποδέχτηκα τη θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πόλης μας αλλά συγχρόνως σας δηλώνω και επίσημα την ανεξαρτητοποίησή μου από την εν λόγω παράταξη. Διαβεβαιώνω τους πολίτες ότι παραμένω στο Δημοτικό Συμβούλιο πιο αποφασισμένος από ποτέ και δηλώνω ότι με υπευθυνότητα θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα καθήκοντά μου διεκδικώντας καλύτερη διοίκηση, κοινωνική δικαιοσύνη, διαφάνεια και ανάπτυξη για τον τόπο μας που τόσο έχω αγαπήσει”.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular