Τουρίστες πλήρωσαν χρυσάφι διαδρομή από την Ερμού μέχρι το Παγκράτι – Η καταγγελία και η απάντηση της εταιρείας
«Χρυσή» πλήρωσαν τουρίστες από την Ολλανδία τη διαδρομή από την Ερμού μέχρι και το Παγκράτι, αφού οδηγός ταξί φέρεται να χρέωσε για απόσταση 4 χλμ. 292 ευρώ.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έφερε στο φως ο ΣΚΑΪ, όλα συνέβησαν όταν παρέα πέντε Ολλανδών κάλεσε ταξί από την Ερμού για να πάει στο Παγκράτι, μια απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων. Οι τουρίστες κάλεσαν το ταξί μέσω εφαρμογής και στο όχημα επιβιβάστηκαν πέντε άτομα, γεγονός που απαγορεύεται. Η παρέα δεν παραξενεύτηκε για τη χρήματα που έδωσε αρχικά, ωστόσο, την ίδια ημέρα κάλεσαν ταξί από το Παγκράτι για την Ακρόπολη, όπου ο οδηγός τους χρέωσε 10 ευρώ.
Τότε, διηγήθηκαν στον οδηγό της δεύτερης διαδρομής τι είχε συμβεί. Ο οδηγός ενημέρωσε το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής για την απάτη.
Πηγή: www.diaforetiko.gr