Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
ΑρχικήΔΗΜΟΙFacebook: Έφτιαξαν 11 ψεύτικα προφίλ αντιδημάρχου (εικόνα)

Facebook: Έφτιαξαν 11 ψεύτικα προφίλ αντιδημάρχου (εικόνα)

Θύμα των επιτηδείων του Facebook έπεσε η αντιδήμαρχος Παιδείας και Εκπαίδευσης, κα Γεωργία Μποντού Τοκαλή τις τελευταίες ημέρες. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει σε ανάρτησή της, άγνωστοι έχουν δημιουργήσει συνολικά 11 ψεύτικα προφίλ στο Facecook, με όνομα που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώντας παράνομα φωτογραφίες που η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η ίδια όπως αναφέρει έχει ήδη προβεί σε αναφορές στην πλατφόρμα και έχει ενημερώσει ήδη τις Αρχές, καθώς η εν λόγω πράξη υπόκειται σε παραβίαση των προσωπικών της δεδομένων.

Τέλος κάνει έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να μην αλληλεπιδρούν με τα ψεύτικα προφίλ και να τα κάνουν αναφορά ως πλαστά.

Στην ανάρτησή της η αντιδήμαρχος ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να ενημερώσω τους διαδικτυακούς μου φίλους πως τις τελευταίες ημέρες έχουν δημιουργηθεί 11 ψεύτικα προφίλ στο Facebook, τα οποία χρησιμοποιούν παράνομα φωτογραφίες μου και προβάλλονται με ψευδή στοιχεία, προσποιούμενα ότι είμαι εγώ.

Τα εν λόγω προφίλ φέρουν την ονομασία «Katerina Eustathiadou» και δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με εμένα, ούτε με τον θεσμικό μου ρόλο ως Αντιδημάρχου Παιδείας και Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου.

Έχω ήδη προβεί σε αναφορές στην πλατφόρμα του Facebook και έχω ενημερώσει τις αρμόδιες Αρχές για τη σοβαρή αυτή παραβίαση προσωπικών δεδομένων και απόπειρα παραπληροφόρησης των πολιτών.

Παρακαλώ θερμά:

Μην αλληλεπιδράτε με τα ψεύτικα προφίλ.

Αναφέρετέ τα στο Facebook ως πλαστά».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular