Χρυσομάλλης και Μαντάς στις δύο πρώτες θέσεις για την ΝΔ
Χαρίτσης και Μάκαρης για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Έχοντας εισέλθει στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 21ης Μαΐου, είναι απολύτως λογικό να έχουν την τιμητική τους οι δημοσκόποι και οι δημοσκοπήσεις. Όπως είναι επίσης λογικό να δίνουν και να παίρνουν τα διάφορα προπαγανδιστικά σενάρια που εκπορεύονται από τους επιτελείς των δύο κυρίως (μεγάλων) κομμάτων.
Τα πράγματα όμως δεν είναι το ίδιο σε επίπεδο υποψηφίων μιας που οι κυλιόμενες πέφτουν βροχή. Στην Μεσσηνία για την ΝΔ χάνει μεγάλο έδαφος ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ενώ ανεβασμένοι είναι ο Μίλτος Χρυσομάλλης και ο Περικλής Μαντας.
Από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Χαρίτσης είναι στην πρώτη θέση με δεύτερο τον γιατρό Μανώλη Μάκαρη ενώ από το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ πρώτος είναι ο Μενέλαος Γερονικολός.
Η έρευνα έδειξε στροφή των γαλάζιων ψηφοφόρων στους νέους ηλικιακά υποψήφιους για αυτό και η μεγάλη πτώση του επι σειρά ετών βουλευτή Γιάννη Λαμπρόπουλου.
Να υπενθυμίσουμε πως στην συγκεκριμένη εκλογική Περιφέρεια εκλέγεται χωρίς σταυρό ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
