Ο ηθοποιός περιέγραψε τον χαρακτήρα που υποδύεται ως έναν άνθρωπο γεμάτο αντιθέσεις:
Ο Γιατρός πρεμιέρα: «Γιατρός, Δικαστής και μετά Ιατροδικαστής» – Ο Μαρκουλάκης είχε την τιμητική του
«Ο δικαστής είναι ο θετικός ήρωας, αλλά κάνει λάθη και αμαρτάνει προς το συμφέρον του παιδιού. Οι ρόλοι είναι αντιστραμμένοι, ο “καλός” φέρει την ενοχή και ο “κακός” το δίκιο», ανέφερε, τονίζοντας πως πρόκειται για μια καλοδουλεμένη παραγωγή με εξαιρετική αισθητική.
Στη συνέχεια, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης μίλησε με ειλικρίνεια για τον γιο του, συγκινώντας:
«Ως πατέρας προσπάθησα να είμαι καθαρός και ειλικρινής μαζί του. Του έδωσα αγάπη χωρίς όρους, κατανόηση και κανόνες. Δεν με ταλαιπώρησε ποτέ, είναι ένα δώρο. Είναι γλυκός, δίκαιος και ελπίζω να κάναμε καλή δουλειά με τη μαμά του».
Ο ηθοποιός έκλεισε τη συνέντευξή του λέγοντας πως η σχέση του με τον γιο του είναι για εκείνον το πιο ουσιαστικό και συγκινητικό κομμάτι της ζωής του.
Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:
Ο Γιατρός – Αλέξανδρος Κωχ: Αυτό θα τον έκανε πολύ χαρούμενο και ως άνθρωπο και ως γιατρό
Σάννυ Χατζηαργύρη: Επιστρέφει στην TV – Η σειρά και ο ρόλος που θα υποδυθεί
Ο γιατρός: Οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά
Πηγή: www.gossip-tv.gr
