Δευτέρα, 16 Μαρτίου, 2026
ΑρχικήLIFESTYLEΌσκαρ 2026-Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Η παρενόχληση στην Teyana Taylor &...

Όσκαρ 2026-Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες! Η παρενόχληση στην Teyana Taylor & το… ατύχημα της Paltrow

Η βραδιά των Όσκαρ, ήταν και φέτος, όπως αναμενόταν, ιδιαίτερα λαμπερή και βέβαια όλες οι σταρ του Χόλιγουντ έσπευσαν να κάνουν το δικό τους fashion statement! 

Μερικές τα κατάφεραν, κάποιες άλλες όχι, όμως αυτά λίγο ως πολύ θα πολυγραφτούν! Εκείνα που λίγοι γνωρίζουν είναι όσα έγιναν πίσω από τις κάμερες, στα παρασκήνια του Dolby Theater που φιλοξένησε την φαντασμαγορική βραδιά.

Όσκαρ 2026: Λεπτό προς λεπτό όσα έγιναν στην 98η τελετή απονομής των βραβείων

Λίγοι για παράδειγμα αντιλήφθηκαν το επεισόδιο που συνέβη στο κόκκινο χαλί, λίγο πριν ξεκινήσει η βραδιά με πρωταγωνίστρια την Teyana Taylor, συμπρωταγωνίστρια του Λεονάρντο Ντι Κάπριο στην μεγάλη νικήτρια της βραδιάς των Όσκαρ, το One Battle after Another. H ηθοποιός βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής μετά από ένα έντονο περιστατικό στο κόκκινο χαλί. Σύμφωνα με αναφορές, η τραγουδίστρια και ηθοποιός εξοργίστηκε όταν «ένας άνδρας την άγγιξε» όπως είπε η ίδια, με αποτέλεσμα να προκληθεί μεγάλη ένταση και να δημιουργηθεί σκηνικό καβγά. Το περιστατικό γρήγορα έγινε viral στα social media, ενώ η Taylor διατήρησε την αυτοπεποίθησή της, δείχνοντας πως δεν διστάζει να υπερασπιστεί τον εαυτό της ακόμη και μπροστά στους φωτογράφους και το κοινό της μεγάλης βραδιάς.

Μία άλλη πρωταγωνίστρια μπροστά και πίσω από τις κάμερες τη βραδιά των Όσκαρ ήταν η Γκουίνεθ Πάλτροου η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με μία στράπλες τουαλέτα Armani Prive σε ιβουάρ μετάξι που αν και εντυπωσιακό, άφηνε λίγα στη φαντασία καθώς στα πλάγια ήταν όλο ανοιχτό και ακόμα και μία απότομη κίνησή της θα μπορούσε να αποβεί… μοιραία. Εκείνη όμως, όχι μόνο δεν ήταν προσεκτική αλλά και στην είσοδό της προς τη μεγάλη αίθουσα του Dolby Theater έκανε… κούρσα για να περάσει πρώτη, αδιαφορώντας για ό,τι… ακάλυπτο έμενε σε κοινή θέα. Δείτε παρακάτω το βίντεο!

Σε ό,τι αφορά τώρα τα ζευγάρια που τράβηξαν πάνω τους τα περισσότερα βλέμματα, αυτό ήταν ξεκάθαρα ένα και ήταν ο Τιμοτέ Σαλαμέ με την αγαπημένη του Κάιλι Τζένερ η οποία έλαμπε μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα της.

https://www.instagram.com/p/DV7PCbjD8LB/

Τα φλας και τις κάμερες τράβηξε πάνω του κι ο Χαβιέ Μπαρδέμ ο οποίος εμφανίστηκε φορώντας στο πέτο του σμόκιν του μία κονκάρδα του που ξέθαψε, όπως είπε από το συρτάρι του από το μακρινό 2003. Την είχε φορέσει και τότε, χρησιμοποιώντας την ως τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τον πόλεμο στο Ιράκ τότε. Όπως είπε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν, την φόρεσε ξανά για να διαμαρτυρηθεί και πάλι για τον πόλεμο στο Ιράν που διαδραματίζεται τώρα στη Μέση Ανατολή.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, πάντως, ήταν αυτή που η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ανεβαίνοντας στη σκηνή, θέλησε να αποτίνει φόρο τιμής στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ που έφυγε πρόσφατα από τη ζωή, τραγουδώντας το soundtrack της ταινίας The Way we were όπου είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί.


Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular