Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου, 2026
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΤσιάρας για αγρότες: Η Πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί με εμμονές, εγωισμούς...

Τσιάρας για αγρότες: Η Πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί με εμμονές, εγωισμούς και πείσματα

Πιο συγκεκριμένα, δηλώσεις μετά τη συνάντηση έκανε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος ανέφερε ότι υπήρξε επικοινωνία με τους αγρότες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα μπλόκα. Όπως τόνισε, τέθηκαν εκ νέου οι προϋποθέσεις που έχουν διατυπωθεί από την πρώτη στιγμή, προσθέτοντας ότι πλέον αναμένεται η απάντηση των αγροτών. Παράλληλα, σημείωσε πως κανείς δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, υπογραμμίζοντας ότι η ελληνική πολιτεία δεν μπορεί να λειτουργεί με λογικές εμμονών, εγωισμών ή πεισμάτων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιάρα
«Υπήρξε επικοινωνία με τους αγρότες που αυτή την στιγμή βρίσκονται στα μπλόκα. Ξανά έθεσε όλα αυτά τα οποία έχουν τεθεί ως προϋποθέσεις από την πρώτη στιγμή και βεβαίως από όσο γνωρίζω θα περιμένουμε την δική τους απάντηση.

Από εκεί και πέρα επαναλαμβάνω κανείς δεν θα μείνει με σταυρωμένα χέρια, ούτε από την άλλη πλευρά η ελληνική πολιτεία μπορεί να λειτουργεί μέσα από μια λογική θα έλεγα, εμμονών, εγωισμών, πεισμάτων. Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, ότι όλοι προσπαθούμε για το κοινό καλό και για την πατρίδα μας και για την κοινωνία.

Όχι μονό για την κυβέρνηση αλλά για όλους τους ανθρώπους. Είναι το πως θα κρατήσουμε ζωντανό όλο τον πρωτογενή τομέα, μέσα από επιλογές, οι οποίες θα συμβάλλουν και στην βιωσιμότητα και στην ανθεκτικότητα του».


Πηγή: www.diaforetiko.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular