Σάββατο, 14 Φεβρουαρίου, 2026
ΑρχικήΔΗΜΟΙΞάνθη: Απορριμματοφόρο “βούλιαξε” στην άσφαλτο (Εικόνες)

Ξάνθη: Απορριμματοφόρο “βούλιαξε” στην άσφαλτο (Εικόνες)

Στην άσφαλτο βυθίστηκε ένα απορριμματοφόρο όχημα το πρωί της Κυριακής (1/2) στην Ξάνθη.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το ατύχημα σημειώθηκε επί της οδού Ανδρέου Δημητρίου, μια από τις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης, με το όχημα μάλιστα να σηκώνεται στον αέρα κατά το ήμισυ.

Ο οδηγός και οι υπόλοιποι που πραγματοποιούσαν τη διακομιδή των απορριμμάτων δεν τραυματίστηκαν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε προσωρινά στο σημείο, μέχρι να απομακρυνθεί το απορριμματοφόρο.

Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε η Αστυνομία για την καταγραφή του περιστατικού, το οποίο προκάλεσε αναστάτωση στους περιοίκους που βγήκαν στον δρόμο και στα μπαλκόνια τους για να δουν τι είχε συμβεί, ενώ ξεκίνησε η διαδικασία για την απομάκρυνση του οχήματος, ώστε να τεθεί εκ νέου σε κυκλοφορία ο δρόμος.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Ανδρέου Δημητρίου – Η ανακοίνωση του Δήμου Ξάνθης

Ο Δήμος Ξάνθης ενημερώνει ότι σήμερα, περί τις 07:00, στην οδό Ανδρέου Δημητρίου σημειώθηκε καθίζηση του οδοστρώματος λόγω διαρροής νερού, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί απορριμματοφόρο όχημα. Από το περιστατικό δεν σημειώθηκε κανένας τραυματισμός του προσωπικού, ενώ υπήρξαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και σε παρακείμενη οικία οι οποίες αποκαταστάθηκαν από τις υπηρεσίες της ΔΕΥΑΞ. Για την ασφαλή απομάκρυνση του οχήματος υπήρξε συντονισμός των υπηρεσιών του Δήμου, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού. Στο πλαίσιο της επιχείρησης, εντοπίστηκαν και ενημερώθηκαν οι ιδιοκτήτες των παρακείμενων σταθμευμένων οχημάτων, οι οποίοι τα απομάκρυναν εγκαίρως, ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία με πλήρη ασφάλεια. Η ΔΕΥΑΞ προχώρησε στις απαραίτητες ενέργειες για τον περιορισμό της βλάβης στον αγωγό. Μετά την απομάκρυνση του οχήματος, πραγματοποιήθηκε καθαρισμός και πλύση του οδοστρώματος, ενώ ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία.”


Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular