Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑ28η Οκτωβρίου: Με συνεχή βροχή και δυνατό άνεμο η στρατιωτική παρέλαση στη...

28η Οκτωβρίου: Με συνεχή βροχή και δυνατό άνεμο η στρατιωτική παρέλαση στη Λήμνο

Με συνεχή βροχή και δυνατό άνεμο η στρατιωτική παρέλαση στη Λήμνο / limnoslive.gr

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google


Η έντονη βροχόπτωση το πρωί της Τετάρτης (28.10.2026) ματαίωσε τις μαθητικές παρελάσεις στη Λήμνο. Ωστόσο, τα στρατιωτικά τμήματα παρέλασαν κανονικά στους δρόμους της Μύρινας.

Κάτω από συνεχή βροχή πραγματοποιήθηκε στη Μύρινα η στρατιωτική παρέλαση για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες να επηρεάζουν τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις για τον εορτασμό της ημέρας, σύμφωνα με το limnosreport.gr.

Οι στρατιωτικοί, παρά τη συνεχή βροχή, πέρασαν μπροστά από την εξέδρα των επισήμων, όπου οι παρευρισκόμενοι παρακολουθούσαν την τελετή κρατώντας ομπρέλες.

Η βροχή και ο ισχυρός άνεμος έδωσαν έναν διαφορετικό χαρακτήρα στον φετινό εορτασμό, χωρίς όμως να επηρεάσουν το φρόνημα και την αποφασιστικότητα των στρατιωτικών τμημάτων που συμμετείχαν στην παρέλαση.

Λίγοι θεατές παρακολούθησαν την παρέλαση των στρατιωτικών τμημάτων και χειροκρότησαν τους συμμετέχοντες.

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular