Θλίψη στις Σέρρες προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοίκησης του Δήμου Σερρών, Χρήστου Χαρίτου.
Η δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα, σε συλλυπητήριο μήνυμά της, αναφέρεται στην προσφορά του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία των Σερρών, καθώς και στη μακρά πορεία του στην Πολεμική Αεροπορία.
Ο Χρήστος Χαρίτος είχε διατελέσει Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοίκησης και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σερρών, κατά τη δημαρχιακή θητεία του Πέτρου Αγγελίδη, την περίοδο 2017-2019.
Παράλληλα, είχε υπηρετήσει στην Πολεμική Αεροπορία ως Υπαρχηγός, ενώ κατά την αποστρατεία του έλαβε τον τιμητικό τίτλο του «Επίτιμου Υπαρχηγού» του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας.
Η Βαρβάρα Μητλιάγκα τον χαρακτηρίζει άνθρωπο με «ήθος, εργατικότητα και αγάπη για τον τόπο», τονίζοντας ότι «η προσφορά του στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην κοινωνία των Σερρών θα μείνει ανεξίτηλη».
Η δήμαρχος, εκ μέρους του Δήμου Σερρών και προσωπικά, εξέφρασε τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.
Πηγή: www.aftodioikisi.gr
