Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΑμοιβαίες φιλοφρονήσεις μεταξύ Μητσοτάκη & (πρώην "αντάρτη") Περιφερειάρχη

Αμοιβαίες φιλοφρονήσεις μεταξύ Μητσοτάκη & (πρώην “αντάρτη”) Περιφερειάρχη

Το είδαμε και αυτό!

Φιλοφρονήσεις μεταξύ Μητσοτάκη & (πρώην “αντάρτη”) Περιφερειάρχη…

Πλέκοντας το εγκώμιό του και τις πρωτοβουλίες τις οποίες ανέλαβε σε ευρωπαϊκό επίπεδο, προσφώνησε και καλωσόρισε τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργος Αμανατίδης, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Ο Πρωθυπουργός έχοντας καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιοδείας του, δίπλα του τον Γιώργο Αμανατίδη, έδειξε πως οι όποιες σκιές έχουν εξαφανιστεί, μετά και την επιστροφή του νυν Περιφερειάρχη στη ΝΔ με την άρση της διαγραφής του, με τον τελευταίο να αναφέρεται σε μια σειρά πρωτοβουλιών του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Όπως σημειώνει το e-ptolemeos, ο Γ. Αμανατίδης αφού τον καλωσόρισε στην «περιοχή της Μετάβασης, την οποία η Δυτική Μακεδονία χρειαζόταν», έκανε λόγο για μια Περιφέρεια η οποία συνεχώς αναπτύσσεται και προσπαθεί να βρει το βηματισμό της:

«Αυτό οφείλεται στις ενέργειές σας. Στις μεγάλες ενέργειες σε ευρωπαϊκό επίπεδο όπου θεσμοθετήθηκαν πολιτικές που ξεκίνησαν από εδώ και εφαρμόστηκαν σε όλη την Ευρώπη. Προωθήσατε την νέα ΚΑΠ, το ταμείο ανάκαμψης, το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης, θέσατε στο προσκήνιο τη χώρα και βάλατε υψηλούς στόχους και τους πετύχατε».

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Αμανατίδης είχε διαγραφεί όταν αποφάσισε να κατέβει για Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας στις εκλογές του Οκτωβρίου του 2023, απέναντι στον υποψήφιο με το επίσημο χρίσμα του κόμματος, όπου κατάφερε να επικρατήσει! Αργότερα, υπήρξε άρση της διαγραφής.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular