Δευτέρα, 22 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΧρήστος Σπίρτζης: 10 άνθρωποι είναι τα τρολ, ξεπεσμένοι στιχουργοί και άλλοι γνωστοί...

Χρήστος Σπίρτζης: 10 άνθρωποι είναι τα τρολ, ξεπεσμένοι στιχουργοί και άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι

Επίθεση στα τρολ «επώνυμα και ανώνυμα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, που «χτυπούν» όσους ασκούν κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη, εξαπέλυσε ο Χρήστος Σπίρτζης, μιλώντας στο Open, το πρωί της Πέμπτης (11.7.24).

Στον Χρήστο Σπίρτζη είχε επιτεθεί και ο Παύλος Πολάκης με σχόλιό του κάτω από ανάρτηση του πρώην υπουργού Μεταφορών με τη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, καλώντας τον να σταματήσει να ασκεί αντιπολίτευση στον Στέφανο Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχουν εθελοντές που ασχολούνται με το διαδίκτυο και συγκεκριμένα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, όχι με τη ΝΔ με το τι κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση που έχει αναστενάξει όλος ο τόπος », δήλωσε ο Χρήστος Σπίρτζης, υπογραμμίζοντας πως «υπάρχουν και τα τρολ, τα επώνυμα και τα ανώνυμα, τα οποία ασχολούνται 24 ώρες το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα με τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι δεν πάει καλά».

«Ζήτησα να δοθεί ο κατάλογος των ανθρώπων που έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ», επισήμανε ο κ. Σπίρτζης, σχολιάζοντας:

«Δέκα άνθρωποι είναι, ξεπεσμένοι στιχουργοί και διάφοροι άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι ή κάποιοι άλλοι που είναι πίσω από ψευδώνυμα ή άλλοι που είναι, ελάχιστοι, μέλη οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ. Ε, δεν πρέπει να δούμε ποιοι είναι στο κόμμα; Πρέπει να υπάρχει απόλυτη διαφάνεια».

«Την προσωπική μου άποψη τη λέω πάντα, εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι. Και δεν μπορεί κανείς να μου πει να μην λέω την προσωπική μου άποψη, αυτά είναι γελοιότητες», τόνισε ο κ. Σπίρτζης. «Τον τελευταίο έναν χρόνο έχουν πει ότι θα πάω στο ΠΑΣΟΚ, διαψεύστηκαν και ότι θα διαγραφώ. Άνθρωποι που είναι δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη».

«Όποια ηγεσία απειλεί με διαγραφές μάλλον της έχουν τελειώσει τα πολιτικά επιχειρήματα και σίγουρα εγώ δεν τρομάζω γιατί δεν είμαι στην πολιτική ούτε για να κάνω καριέρα ούτε για να είμαι σε κάποια κομματική καμαρίλα της Κουμουνδούρου ή οπουδήποτε άλλου».

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular