Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΔιασυρμός Μητσοτάκη:  30 – 40 άτομα όλα και όλα στου Ρέντη –...

Διασυρμός Μητσοτάκη:  30 – 40 άτομα όλα και όλα στου Ρέντη – Ακύρωσε την συνάντηση ο Πρωθυπουργός

Ο απόλυτος διασυρμός για τον Πρωθυπουργό της χώρας σήμερα στου Ρέντη μιας που ακύρωσε την περιοδεία του λόγου έλλειψης στελεχών και πολιτών στο καφέ 1930. Η επιλογή του συγκεκριμένου καταστήματος ήταν η αιτία που δεν παραβρεθήκαν τα γαλάζια στελέχη και φίλοι του κόμματος της ΝΔ μιας που εδώ και πολλές δεκαετίες το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργεί σε κάθε εκλογική αναμέτρηση ως εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ.

Με το ζόρι κατάφεραν να συγκεντρωθούν 30-40 άτομα και αυτά από διάφορες περιοχές της Β΄Πειραιά και φανατικά στελέχη του κόμματος της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρωθυπουργός όταν πληροφορήθηκε για την παρουσία λιγοστών στελεχών έγινε έξαλλος ενώ κατσάδιασε τηλεφωνικά τον Κονταδάκη, ο οποίος με την σειρά του τα έριξε στον Βουλευτή Γ.Βρεττάκο, μιας που αυτός έκανε την επιλογή του συγκεκριμένου καταστήματος.

Πλέον αυτό που λέει όπου σταθεί ο Νικήτας Κακλαμάνης έχει βάση. Να παρακαλάτε να μην πάνε οι Νεοδημοκράτες να ψηφίσουν στις Ευρωεκλογές γιατί θα μας μαυρίσουν διατυμπανίζει ένας από τους αρχαιότερους γαλάζιους βουλευτές όπου βρεθεί και όπου σταθεί. 

Μπάχαλο και σε κυβέρνηση και σε κόμμα!

RELATED ARTICLES

Most Popular