Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΕυρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ευρωεκλογές 2024: Ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ντιμπέιτ με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, εντός και εκτός Βουλής, ζήτησε η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, σήμερα Τετάρτη (15.5.24).

«Επαναλαμβάνω την πρότασή μου για ντιμπέιτ, προς τον πρωθυπουργό και τους υπόλοιπους αρχηγούς, είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφορικά με τις ευρωεκλογές, σημειώνοντας ότι «δεν μπορούμε να κάνουμε ντιμπέιτ μέσω τικ-τοκ».

Απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας είπε ότι «πρέπει να μπείτε σε ένα διάλογο. Να αντιληφθείτε ότι δεν γίνεται η πολιτική αντιπαράθεση και η δημοκρατική λειτουργία με μονολόγους, σε προστατευμένο περιβάλλον, και σε ελεγχόμενα μέσα, χωρίς κίνδυνο. Η πολιτική ενέχει κινδύνους, ρίσκα, ευθύνη. Και ότι έχει όλη αυτή την υποχρέωση λογοδοσίας, που εσείς αποποιείστε».

Η κ. Κωνσταντοπούλου είπε επίσης ότι «εμείς είμαστε ανοιχτά υπέρ του διαλόγου, της αντιπαράθεσης και της ενημέρωσης των πολιτών. Ντιμπέιτ, λοιπόν, και εδώ, μέσα στη Βουλή. Το λέω από τώρα, για να προκαταλάβω την συνθήκη μήπως και το σκεφτεί ο κύριος Μητσοτάκης και δεν έρθει, και φύγει (από συζήτηση αρχηγών). Να έρθει και να κάνει εδώ, με όλους, διάλογο. Όχι να απαντήσει στους δύο αρχηγούς του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ και να φύγει, όπως του αρέσει να κάνει».

«Να έρθει να απαντήσει, σε μένα που τον ρωτάω ξανά και ξανά, όταν κοντεύουν τις 60 οι επίκαιρες ερωτήσεις που έχω καταθέσει στον πρωθυπουργό, από τα τέλη Αυγούστου», κατέληξε η επικεφαλής της ΚΟ της Πλεύσης Ελευθερίας.

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular