Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Star Alliance κορυφαία αεροπορική συμμαχία στα World Travel Awards 2023

Η Star Alliance κορυφαία αεροπορική συμμαχία στα World Travel Awards 2023

Κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, αναδείχθηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Star Alliance στα World Travel Awards την 1η Δεκεμβρίου 2023. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έγινε σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο εμβληματικό Burj Al Arab, στο Ντουμπάι.

Απέκτησε τον τίτλο του «κορυφαίου Lounge» της Βόρειας Αμερικής, για τέταρτη συνεχή χρονία, το Lounge της Star Alliance στο Λος Άντζελες, τον Αύγουστο του 2023. Ενισχύοντας έτσι τη θέση της Star Alliance ως ηγέτιδας στη φιλοξενία στα Lounges αεροδρομίων.

Έδειξε την ευγνωμοσύνη του για αυτές τις διακρίσεις, o διευθύνων σύμβουλος της Star Alliance, Θεόδωρος Παναγιωτούλιας, αναφέροντας:  «Είναι πραγματικά τιμή μας που λαμβάνουμε στα World Travel Awards, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, το βραβείο της καλύτερης αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο, που παρέχει υψηλού επιπέδου ταξιδιωτικές εμπειρίες».

Όπως προσέθεσε  ο κ. Θεόδωρος Παναγιωτούλιας, «η επιτυχία μας γίνεται εφικτή, όχι μόνο από τη σκληρή δουλειά των εργαζομένων μας σε όλο το δίκτυο, αλλά και από την ακλόνητη εμπιστοσύνη και υποστήριξη που μας δείχνουν οι επιβάτες μας. Είμαστε ευγνώμονες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν, τόσο σε εμάς, όσο και στις αεροπορικές εταιρείες-μέλη μας».

Τα 30α World Travel Awards στοχεύουν στην αναγνώριση, την επιβράβευση και τον εορτασμό της αριστείας στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας, του τουρισμού και της φιλοξενίας. Οι νικητές καθορίζονται από μια παγκόσμια ψηφοφορία, στην οποία συμμετέχουν, όχι μόνο στελέχη του τουριστικού τομέα, αλλά και το ίδιο το επιβατικό κοινό.

Ακόμα έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Star Alliance ο ιδρυτής των World Travel Awards, Graham E Cooke και δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «Πρόκειται για ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα που αποδεικνύει, ότι η Star Alliance συνεχίζει να είναι το σημείο αναφοράς στον αεροπορικό κλάδο. Η δέσμευση της Star Alliance αποτελεί πηγή έμπνευσης για όλους μας».

Εκτός από το βραβείο που απέσπασε η Star Alliance σε επίπεδο αεροπορικής συμμαχίας, αρκετές αεροπορικές εταιρείες-μέλη της, έλαβαν μεμονωμένες διακρίσεις.

Πηγή: www.newsit.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular