Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήLIFESTYLEΗ Βούλα Πατουλίδου για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν άφησε την...

Η Βούλα Πατουλίδου για τον θάνατο του πατέρα της: «Δεν άφησε την ψυχή του να φύγει μέχρι να…»

Η Χρυσή Ολυμπιονίκης μίλησε για τις τελευταίες στιγμές του αγαπημένου της πατέρα και το δέσιμο που πρόλαβε εκείνος να αποκτήσει με τον γιο της.

Συγκινεί η Βούλα Πατουλίδου για τον Καρρά: «Αυτό που θα μάθουμε τώρα, δυστυχώς μετά τον χαμό του…»

«Ο γιος μου πήρε πολλή αγάπη από τον παππού του και τον έχει κάνει τατουάζ. Ένα τατουάζ με την ημερομηνία που τον χάσαμε, η οποία είναι μια ημερομηνία καταλύτης για τον γιο μου. Το πιο αφοπλιστικό και εκείνο που εκπλήσσει είναι το εξής. Ο πατέρας μου αρρώστησε και τελείωνε, είχε χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια. Ο γιος μου ήταν να έρθει από την Αμερική 21 – 22 Δεκεμβρίου για τα Χριστούγεννα. Με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “ρε μαμά, βάλε το εισιτήριο 19 του μηνός γιατί τελειώνουμε πιο νωρίς και να έρθουμε”. Ο πατέρας μου ήδη είχε πάρει την κατηφόρα για να μας φύγει. Μέχρι και που ήρθε ο γιος μου, την ψυχή του δεν την άφησε να φύγει», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου.

Και συνέχισε: «Μόλις ήρθε ο γιος μου… Καταλαβαίνεις αυτή τη σύνδεση της αγάπης! “Γεια σου, ρε λεβέντη παππού” και “γεια σου αγόρι μου γλυκό”, την επόμενη ημέρα μας έφυγε. Ενώ δεν είχαν ζήσει τέτοιες στιγμές και δεν είχαν χαϊδευτεί αυτές οι γενιές, γιατί ήταν ντροπή να απλώσεις χέρι και να χαϊδέψεις, ειδικά για τον άντρα ήταν ντροπή, ο πατέρας μου άπλωσε χέρι με τα εγγόνια του».

«Ικανοποιούσαν όλες τις ανάγκες, όχι όμως αυτής της φανερής και έκδηλης αγάπης με χειρονομία. Ε, με τον εγγονό ήταν έτσι και λίγο μετά κερδίσαμε και εμείς κάποιο χάδι γιατί πλέον δεν ντρεπόταν να μας χαϊδέψει», συμπλήρωσε η Βούλα Πατουλίδου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:


Πηγή: www.gossip-tv.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular