Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας έχει συγκλονίσει το Ηράκλειο, αφού 20χρονος συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της συζύγου του.
Η 18χρονη γυναίκα, η οποία φαίνεται να είχε γεννήσει πριν από περίπου 4 μήνες δέχτηκε χαστούκια και κλωτσιές ακόμα και στην κοιλιά, στο σημείο της καισαρικής τομής από τον 20χρονο σύζυγός της στο Ηράκλειο, με το επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας να προστίθεται στα πολλά ακόμα που έχουν καταγγελθεί την φετινή χρονιά.
Σύμφωνα με το cretalive.gr, το επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23/8/2026), όταν ο 20χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης.
Αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος προχώρησαν στην σύλληψη του και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Πηγή: www.newsit.gr
