Τι να πουν και οι δημότες στο δήμο Μυτιλήνης που όλα τα περίμεναν, μα έγιναν αλλιώς, καθώς ακύρωσε την προγραμματισμένη επικείμενη εμφάνισή του στο Κάστρο της Μυτιλήνης ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης.
Το γεγονός έγινε γνωστό με μια σύντομη ανακοίνωση του δήμου, ο οποίος κάνει λόγο για ανακοίνωση των υπευθύνων της περιοδείας του.
Ο δήμος ξεκαθαρίζει μάλιστα πως “η επιστροφή των χρημάτων από την προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η έκδοσή τους”.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου:
Την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη για τις 25 Αυγούστου, στο Κάστρο της Μυτιλήνης, ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης της καλοκαιρινής περιοδείας του.
Η επιστροφή των χρημάτων από την προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έγινε η έκδοσή τους.
Πηγή: www.aftodioikisi.gr
