Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε στιγμιότυπα με τους ίδιους να ποζάρουν πάνω σε σκάφος ενώ μάλιστα ο ηθοποιός μετά την ψαριά μαγείρεψε στην παρέα.
Απόλαυσαν τον ήλιο, τη θάλασσα και τα καταπράσινα νερά και ταξιδεύοντας σε παραμυθένιους προορισμούς, με στάσεις -μεταξύ άλλων- στην Ιθάκη και τη Λευκάδα.
Κατερίνα Γερονικολού: Βρήκε την… Ιθάκη της! Οι πόζες πάνω σε γιοτ και το… ψάρεμα!
Η Κατερίνα Γερονικολού δεν σταμάτησε να ποστάρει φωτογραφίες και βίντεο από τις διακοπές της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και τα στιγμιότυπα ήταν όλα υπέροχα.
Θέλοντας να αποχαιρετίσει το καλοκαίρι η ηθοποιός, ανέβασε φωτογραφίες στις οποίες την είδαμε να ποζάρει με ολόσωμο λεοπάρ μαγιό, στη στάση τους στο Μεγανήσι, κρατώντας στο χέρι ένα ποτήρι κρασί.
«Αντίο διακοπούλες», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και ρώτησε τους followers της: «Εσείς; Πού είστε;».
Δείτε την ανάρτησή της εδώ:
Κατερίνα Γερονικολού: Όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Με floral μαγιό και παιχνίδια στην θάλασσα
Τσιμιτσέλης: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του στο θέατρο Άλσος και η Κατερίνα Γερονικολού
Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η σχέση μας με την Κατερίνα είναι επίσημη έτσι και αλλιώς»
Πηγή: www.gossip-tv.gr
