Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΚολωνός: «Καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω την χαμένη αθωότητα της κόρης...

Κολωνός: «Καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω την χαμένη αθωότητα της κόρης μου», λέει η μητέρα της 12χρονης

Λίγες εβδομάδες πριν την έναρξη της δίκης στο ΜΟΔ της Αθήνας στις 8 Ιανουάριου για τη φρικώδη υπόθεση σεξουαλικής εκμετάλλευσης και κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό η μητέρα της ανήλικης και κατηγορούμενη από τις δικαστικές αρχές μίλησε στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο».

Η μητέρα της ανήλικης αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της διακεκριμένης μαστροπείας και της διακεκριμένης περίπτωσης πορνογραφίας ανηλίκου.

«Όλη η δίωξη σε βάρος μου βασίζεται σε εικασίες. Ενώ εγώ έδωσα όλα τα στοιχεία και από εμένα ξεκίνησε η έρευνα ξαφνικά βρέθηκε κατηγορούμενη. Κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο δεν υπάρχει σε βάρος μου. Ούτε ο Μίχος ούτε κανένας άλλος μπορεί να μου προσάψει το παραμικρό και αυτό θα αποδειχθεί στο δικαστήριο. Εδώ και μήνες έχουν βγει τα πορίσματα από τις άρσεις του απορρήτου και δεν έχει προκύψει εις βάρος μου τίποτα», λέει στην εφημερίδα η μητέρα της 12χρονης.

«Από την πρώτη στιγμή αυτό που ισχυρίζεται είναι ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αδικήματα τα οποία την βαραίνουν και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αποδειχτεί ότι δεν έχει καμία εμπλοκή», είπε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Η μητέρα της ανήλικης βρίσκεται προφυλακισμένη από τον Οκτώβριο του 2022. Στην εφημερίδα «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» μιλάει για τον βασικό κατηγορούμενο στην υπόθεση Ηλία Μίχο: «Ποτέ δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι ο Μίχος που τον γνωρίζαμε και παρουσιαζόταν σαν καλός οικογενειάρχης και φιλάνθρωπος κακοποιούσε την κόρη μου με τον χειρότερο τρόπο. Καμία τιμωρία δεν είναι αρκετή για αυτά τα τέρατα και καμία ποινή δεν θα φέρει πίσω τη χαμένη αθωότητα και την παιδική ηλικία της κόρης μου».

Η ίδια παρά τα στοιχεία της δικαιοσύνης αρνείται της κατηγορίες που την βαραίνουν. Δεν αρνείται όμως, όπως λέει, τις ευθύνες για τον εφιάλτη που έζησε το παιδί της. «Δεν θα συγχωρήσω ποτέ ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε κάτω από τα μάτια μου, ότι με είχε συνεπάρει η τρέλα της καθημερινότητας και των οικονομικών προβλημάτων και δεν αντιλήφθηκα γρηγορότερα το τι συνέβαινε ώστε να βγάλω την κόρη μου από τον εφιάλτη», ανέφερε.

«Δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά να αντιμετωπίσει αυτούς τους ανθρώπους. Από εκεί και μετά η διαδικασία είναι αυτή, είναι υποχρεωτικό να καθίσει δίπλα με τους κακοποιητές του παιδιού της. Θέλω να πιστεύω ότι θα το αντιμετωπίσει γιατί πρέπει να το αντιμετωπίσει και θα αποδείξει την αθωότητα της», πρόσθεσε ο Απόστολος Λύτρας.

Συνολικά στο εδώλιο για την υπόθεση της ανήλικη εκτός από τη μητέρα της θα καθίσουν ακόμα 25 κατηγορούμενοι.

Πηγή: www.enikos.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular