Πέμπτη, 5 Νοεμβρίου, 2026
ΑρχικήΕΛΛΑΔΑΚορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο 31χρονο από το Μεσολόγγι – «Σίγουρα...

Κορυφώνεται η αγωνία για τον αγνοούμενο 31χρονο από το Μεσολόγγι – «Σίγουρα κάτι του έχει συμβεί» αναφέρει η αδερφή του

Κορυφώνεται η αγωνία για 31 ετών άνδρα από την περιοχή του Μεσολογγίου που αγνοείται.  Σε εξέλιξη είναι, αλλά παραμένουν άκαρπες οι εκτεταμένες έρευνες, ενώ έκκληση προκειμένου να βρεθούν πληροφορίες και συνδρομή στις αναζητήσεις απευθύνεται από την αδερφή του με ανάρτηση που κοινοποιείται στα social media.


Πιο συγκεκριμένα, στην περιοχή βρίσκεται κλιμάκιο της ΕΜΑΚ με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο ενώ αναζητήσεις γίνονται και με ντρόουν της αστυνομίας.

Ήδη ένα άτομο προσήχθη και βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα. Πρόκειται για έναν τον 50χρονο που φαίρεται να μετέφερε με το αυτοκίνητό του τον αγνοούμενο στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ.

Οι συγγενείς του 31χρονου βρίσκονται σε μεγάλη αγωνία, καθώς δεν υπάρχει κανένας ίχνος του αγνοούμενου παρά μόνο τα στίγματα του κινητού του τηλεφώνου που δόθηκαν από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή του πρώην ΤΕΙ και σε ένα ψηλό σημείο του Αγίου Θωμά.

Οι δύο αυτές περιοχές “χτενίστηκαν” από τους άνδρες της ΕΜΑΚ, της αστυνομίας, από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης Μεσολογγίου καθώς και από ομάδες συγγενών και φίλων χωρίς όμως μέχρι στιγμής να βρεθεί το παραμικρό στοιχείο.

Ο 31χρονος μετέβη για κυνήγι προχθες, Πέμπτη 4  Ιανουαρίου, το απόγευμα και έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής. Οι οικείοι του ανησύχησαν και χθες η μητέρα του δήλωσε την εξαφάνιση του οπότε και σήμανε συναγερμός.


Πηγή: www.diaforetiko.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular