Μια ιδιαίτερα φορτισμένη συναισθηματικά ημέρα ήταν η σημερινή για τη Λένα Μαντά, καθώς συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από την απώλεια του αγαπημένου της συζύγου, Γιώργου.
Η καταξιωμένη συγγραφέας θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του μέσα από μια συγκινητική δημοσίευση στα social media. Στην ανάρτησή της μοιράστηκε ένα βίντεο με κοινές τους στιγμές από τα χρόνια που έζησαν μαζί, αποτυπώνοντας την αγάπη, τη συντροφικότητα και τις αναμνήσεις που τους ένωσαν επί σχεδόν τέσσερις δεκαετίες.
Λένα Μαντά: «Ξύρισα το κεφάλι μου και έβαλα περούκα. Ξύπνησα κλαίγοντας»

Συνοδεύοντας το βίντεο, η Λένα Μαντά άνοιξε την καρδιά της και περιέγραψε τα συναισθήματα που εξακολουθεί να βιώνει δύο χρόνια μετά τον θάνατό του.
«Δύσκολη η σημερινή μέρα. Σαν σήμερα, δύο χρόνια πριν, σου κρατούσα το χέρι και σε έβλεπα να φεύγεις. Μετρούσα κάθε χτύπο της καρδιάς σου μέχρι που σταμάτησε. Συνεχίζω Μαντάκο μου. Με βλέπεις;
Έμαθα να ζω χωρίς εσένα. Έμαθα να ζω μόνη. Έμαθα να διαχειρίζομαι τον πόνο.
Όχι σήμερα όμως… Σήμερα το θηρίο ξύπνησε… Είναι σαν να σε έχασα μόλις πριν από λίγο…
Αύριο θα είμαι πάλι έτοιμη να αρχίσω από την αρχή. Πιο δυνατή. Όπως ήξερες ότι είμαι… και με καμάρωνες… Από αύριο όμως…».
Ο Γιώργος Μαντάς έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2024, έπειτα από σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του. Μαζί με τη Λένα Μαντά δημιούργησαν μια δεμένη οικογένεια και απέκτησαν δύο παιδιά, τη Μαρία και τον Αλέξανδρο.
Πριν από λίγο καιρό, η συγγραφέας είχε μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία του πένθους και τις αλλαγές που προσπαθεί να κάνει στη ζωή της, εξηγώντας πως ακόμη και σήμερα παλεύει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.
«Κλείνουμε δυο χρόνια σε λίγο. Τώρα είμαι στη διαδικασία της προετοιμασίας μου για να βγάλω τα μαύρα. Δηλαδή δουλεύουμε αυτό με την ψυχολόγο γιατί δεν είναι πάρα πολύ εύκολο.
Δεν μπορούσα να φορέσω άλλο χρώμα. Με ξένιζε, δηλαδή φαντάσου ότι μέχρι και οι νυχτικιές μου είναι μαύρες. Από ένα σημείο και μετά, το μαύρο γίνεται ένα είδος κάστρου, που αισθάνεσαι ασφάλεια μέσα του και μένεις κολλημένος εκεί».
Η νέα της ανάρτηση συγκίνησε τους διαδικτυακούς της φίλους, οι οποίοι έσπευσαν να της στείλουν μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης, τιμώντας παράλληλα τη μνήμη του ανθρώπου με τον οποίο μοιράστηκε σχεδόν ολόκληρη τη ζωή της.
Πηγή: www.gossip-tv.gr
