Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Αντωνά ανέβασε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους με τον Γιώργο Λιάγκα στους ειδυλλιακούς Παξούς, μοιράζοντας με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πανέμορφα στιγμιότυπα από την απόδρασή τους.
Μετά τις Σεϋχέλλες, ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά δεν θα μπορούσαν να επισκεφθούν τίποτα λιγότερο από… τους Παξούς, για να απολαύσουν λίγες ακόμα στιγμές χαλάρωσης μακριά από την καθημερινότητα. Το ερωτευμένο ζευγάρι γεμίζει τις μπαταρίες του, εξερευνώντας τις κρυφές ομορφιές του νησιού και μοιράζοντας μοναδικά στιγμιότυπα.
Λιάγκας – Αντωνά: Νέες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Σεϋχέλλες – Μαγεμένη η Μαρία από τα τοπία

Στην πρώτη φωτογραφία, το σκηνικό είναι άκρως καλοκαιρινό, καθώς φαίνεται ένα εντυπωσιακό σκάφος αγκυροβολημένο στα καταγάλανα νερά, ένα δροσερό εξωτικό ποτό, η ίδια η Μαρία Αντωνά να ποζάρει με το καπέλο της, αλλά και ο Γιώργος Λιάγκας την ώρα που απολαμβάνει το κολύμπι του στη θάλασσα.

Στο δεύτερο στιγμιότυπο, το ζευγάρι βρέθηκε σε ένα μέρος για να φάει, με το παραδοσιακό ελληνικό φαγητό να έχει την τιμητική του. Η παρουσιάστρια φωτογράφισε ένα ταψί με λαχταριστό παστίτσιο και σχολίασε συγκινημένη στην ανάρτησή της:«Το παστίτσιο της κύριας κίκης δεν ήταν μόνο τέλειο στην γεύση του .. ήταν ακόμη άνθρωποι που κρατούν ζωντανές τις παλιές αξίες: τη φροντίδα, το νοιάξιμο, τη φιλοξενία. Κι αυτό είναι τόσο όμορφο ..»

Φυσικά, από τις διακοπές τους δεν θα μπορούσε να λείπει και η τετράποδη παρέα τους. Η Μαρία Αντωνά ανέβασε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με το αγαπημένο της σκυλάκι, γράφοντας χαρακτηριστικά για τη «Φούσκα» της:«Η μεγαλύτερη μου αγάπη! Το κορίτσι μου Fouska baby»
Πηγή: www.gossip-tv.gr
