Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΔΗΜΟΙΜαρίνα Πατούλη σε Γρηγόρη Λέων: «Μυρίζεις πτωμαΐνη»

Μαρίνα Πατούλη σε Γρηγόρη Λέων: «Μυρίζεις πτωμαΐνη»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στην Μαρίνα Πατούλη και τον Γρηγόρη Λέων που έθεσαν υποψηφιότητα ως δήμαρχοι για τον δήμο Λυκόβρυσης -Πεύκης και απέτυχαν αμφότερο. Η Μαρίνα Πατούλη βρέθηκε καλεσμένη στον ΑΝΤ1 για την περιβόητη φράση με την πτωμαΐνη που είπε στον Γρηγόρη Λέων, τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών, για την οποία «κατηγορήθηκε» ότι μίλησε με απρεπή τρόπο και υπήρξαν αντιδράσεις.

Ο Γρηγόρης Λέων από τη μεριά του αναδημοσίευσε στα social media το σχετικό δημοσίευμα και έγραψε: «Ο δημόσιος διάλογος οφείλει να αποφεύγει τοξικές και εκδικητικές συμπεριφορές. Οι “Ενωμένοι” (ο συνδυασμός της Μαρίνας Πατούλη) φαίνεται να αγνοούν αυτούς τους κανόνες».

Η Μαρίνα Πατούλη έδωσε την απάντησή της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 λέγοντας : «Οι εκλογές αυτές είχαν μία τεράστια πόλωση, αυτή επιδεινώθηκε την πρώτη Κυριακή. Την πρώτη Κυριακή λοιπόν, έξω από το δημοτικό σχολείο Πεύκης βρίσκονται οι υποψήφιοι δημοτικοί μου σύμβουλοι για να υποδέχονται και διευκολύνουν τον κόσμο στην ψηφοφορία. Τότε, πέρασε ο κύριος Λέων και τους χλεύασε λέγοντάς τους: “Εδώ μυρίζει πτωμαΐνη, το ξέρω από τη δουλειά μου αυτό”, θέλοντας να υποδηλώσει ότι η δική μας παράταξη δεν βγαίνει».

Η ίδια συνέχισε: «Με ενημέρωσαν οι υποψήφιοί μου και θεώρησα ότι πρέπει να κρατήσουμε το πολιτικό πολιτισμό και γι’ αυτό δεν μπήκαμε στη διαδικασία να απαντήσουμε. Από την πρώτη έως και τη δεύτερη Κυριακή υφιστάμεθα χυδαιότητες, άσχημους χαρακτηρισμούς και οι υποψήφιοί μου και εγώ από τους υποψηφίους του Γρηγόρη Λέων. Δημιουργήθηκε ένα τοξικό περιβάλλον, θεώρησα ότι έχω χρέος απέναντι στη δική μου παράταξη να δώσω μία απάντηση, να νιώσουν και αυτοί μία δικαίωση».

Για τη συνάντησή της λοιπόν με τον Γρηγόρη Λέων, η Μαρίνα Πατούλη είπε: «Πέρασε τη δεύτερη Κυριακή να μας συγχαρεί, του είπα “Σας ευχαριστώ πολύ. Τελικά όπως είδατε η πτωμαΐνη δεν προήλθε από εμάς”. Όφειλα ηθικά να του δώσω αυτήν την απάντηση».

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular