Σύμφωνα με το άρθρο το ζευγάρι τη νέα χρονιά αναμένεται να αρραβωνιαστεί κάτι που θέλησε να διαψεύσει η Νάνσυ Παραδεισανού μέσα από την εκπομπή «Γεια σου» το μεσημέρι του Σαββάτου 23/12.
«Εμείς θα διαψεύσουμε μια είδηση. Η Secret σήμερα αναφέρει σε δημοσίευμά της ότι η Μελίνα Νικολαϊδη και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης με τη νέα χρονιά αρραβωνιάζονται και κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.
Το ρεπορτάζ λέει ότι το έχουν πει στη Δέσποινα Βανδή, η οποία είναι πολύ θετική που η κόρη της θα αρραβωνιαστεί σε ηλικία ούτε 20 ετών ακόμα. Και λέει επίσης ότι η Μελίνα Νικολαϊδη θα παίξει στο θέατρο την επόμενη σεζόν με τον Βασίλη Μπισμπίκη», είπε αρχικά η δημοσιογράφος.
«Εγώ σήμερα το πρωί πήρα τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη που είναι και φίλος μου και του είπα “αρραβωνιάζεσαι, παντρεύεσαι και δεν με έχεις ενημερώσει για να ραφτώ εγκαίρως;” Και μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε στο ελάχιστο», πρόσθεσε.
Δείτε το βίντεο παραπάνω:
Πηγή: www.gossip-tv.gr
