Η Ντούα Λίπα (Dua Lipa) και ο Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner) παρακολούθησαν την πρεμιέρα του «Lincoln in the Bardo» στη Μητροπολιτική Όπερα της Νέας Υόρκης.
«Η όπερα αγγίζει πραγματικά όλα τα συναισθήματα, την αγάπη, τη λύπη, την απώλεια, τη φιλοδοξία, την ελπίδα και τόσα άλλα που την κάνουν πολύ ξεχωριστή», είπε η Ντούα Λίπα κατά την άφιξή της, προσθέτοντας: «Νομίζω πως το παν είναι να αφεθείς σε αυτήν και αυτός είναι ο λόγος που την αγαπώ τόσο πολύ».
Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα, η βραβευμένη με Grammy ποπ σταρ είχε παρευρεθεί στη Σκάλα του Μιλάνου για την πρεμιέρα του έργου «La Traviata», πραγματοποιώντας την πρώτη της επίσκεψη στο εμβληματικό θέατρο.
Για τη βραδιά επέλεξε μια εντυπωσιακή μαύρη δημιουργία του οίκου Ferragamo, από τη συλλογή Ready-to-Wear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2027.
Dua Lipa and Callum Turner at the premiere of ‘Lincoln in the Bardo’ in NYC! (via @InStyle) https://t.co/iUBdC7RRy5
— Dua Lipa News (@dlipanews) October 19, 2026
To «Lincoln in the Bardo» σε σκηνοθεσία της Λιλεάνα Μπλέιν-Κρούζ (Lileana Blain-Cruz), βασίζεται στο βραβευμένο με Booker μυθιστόρημα του Τζορτζ Σόντερς (George Saunders). Παρουσιάζεται στη σκηνή σε λιμπρέτο του Ρόις Βάβρεκ (Royce Vavrek) και σε μουσική της Αμερικανίδας συνθέτριας Μίσι Μαζόλι (Missy Mazzoli), την οποία το περιοδικό The New Yorker έχει χαρακτηρίσει ως «μια ιδιοφυΐα της μουσικής που εμφανίζεται σπάνια, μία φορά σε κάθε γενιά».
Το 2024, η Dua Lipa είχε φιλοξενήσει τον Αμερικανό συγγραφέα στο podcast της Service95 με αφορμή το συγκεκριμένο βιβλίο, δηλώνοντας μεγάλη θαυμάστριά του.
Σύμφωνα με το OperaWire, εκτός από το διάσημο ζευγάρι, το «παρών» στην πρεμιέρα έδωσαν επίσης οι ηθοποιοί Έιμι Πόλερ (Amy Poehler), Μπόουεν Γιάνγκ (Bowen Yang) και Ματ Ρότζερς (Matt Rogers).
Πηγή: www.newsit.gr
