Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Σειρά απευθείας αναθέσεων στο beach bar -σκάνδαλο (έγγραφα)

Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου: Σειρά απευθείας αναθέσεων στο beach bar -σκάνδαλο (έγγραφα)

Σε σειρά απευθείας αναθέσεων στο γνωστό beach bar -σκάνδαλο στην παραλία της Αγίας Μαρίνας Ρόδου που σφραγίστηκε την περασμένη Παρασκευή, έχει προχωρήσει ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος.

Όπως αποκαλύπτει το aftodioikisi.gr, δημοσιεύοντας και τα σχετικά έγγραφα, ο κ. Χατζημάρκος είχε συχνή συνεργασία με την εταιρεία «Μαργέλλος Εμμανουήλ & Σια Ο.Ε», ιδιοκτήτρια του beach bar, παραθέτοντας, μάλιστα, στο συγκεκριμένο χώρο το επίσημο δείπνο του Συνεδρίου της ΕΝΠΕ το 2022, παρουσία 200 ατόμων.

Αναλυτικά:

-Στις 23/11/2022 με απόφασή του ο Περιφερειάρχης δίνει με απευθείας ανάθεση στην εταιρεία 15.500 ευρώ για την «παράθεση δείπνου την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2022 σε εκτιμώμενο αριθμό 200 ατόμων στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ετήσιου Τακτικού Συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας που πραγματοποιείται στη Ρόδο από 24 έως 25 Νοεμβρίου 2022».

-Στις 7/12/2021 ο κ. Χατζημάρκος πάλι με απευθείας ανάθεση, δίνει στην εταιρεία 444 ευρώ για την προσφορά γευμάτων στο πλαίσιο του Προγράμματος INTERREG VA Ελλάδα – Κύπρος 2014 – 2020.

-Στις 25.1.2019 η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αποφασίζει (θέμα 25) κατά πλειοψηφία, μεταξύ άλλων, να δώσει με απευθείας ανάθεση 675 ευρώ στην εταιρεία του beach bar για γεύμα 27 ατόμων, πάλι στο πλαίσιο ευρωπαϊκού συγχρηµατοδοτούµενου έργου, του «ALTER ECO.

Να σημειωθεί ότι πληροφορίες από τη Ρόδο αναφέρουν ότι ο κ. Χατζημάρκος ήταν συχνός θαμώνας στο συγκεκριμένο beach «SANTA MARINA», λόγω και των φιλικών σχέσεων που έχει με τον ιδιοκτήτη του. Ενδεικτικό είναι ότι τον Αύγουστο του 2020 είχε κλείσει τραπέζι για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Α. Ρέμμου, η οποία, ωστόσο, ακυρώθηκε μετά την σύλληψη του ιδιοκτήτη του για την δημιουργία πλωτής εξέδρας, για την οποία δεν είχε λάβει άδεια!

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular