Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠόσιμο το νερό στην Αίγινα -Επισκευή αγωγού ύδρευσης

Πόσιμο το νερό στην Αίγινα -Επισκευή αγωγού ύδρευσης

Ολοκληρώθηκε η προσωρινή επισκευή του υποθαλάσσιου αγωγού ύδρευσης της Αίγινας και όπως πιστοποίησαν σήμερα Δευτέρα (01/04) οι σχετικοί έλεγχοι που έγιναν από τον Δήμο, το νερό το νησιού είναι πλέον πόσιμο.

«Οι υποσχέσεις μας δεν μένουν ποτέ στα χαρτιά. Συρρικνώσαμε τον χρόνο και προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα» ανέφερε σε σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο περιφερειάρχης Αττικής, Νίκος Χαρδαλιάς και σημείωσε: «Με ταχύτητα και αλληλεγγύη. Στην πράξη και όχι στα λόγια. Και σήμερα, το νερό ξανατρέχει στα σπίτια των κατοίκων της Αίγινας με ασφάλεια. Όπως ακριβώς δεσμευτήκαμε στους συμπολίτες μας».

Ο Περιφερειάρχης Αττικής ανέβασε ένα βίντεο διάρκειας 1,5 λεπτού, στο οποίο παρουσιάζεται όλο το χρονικό από την κατάθεση της μηνυτήριας αναφοράς στην Εισαγγελία Πειραιά στις 2 Φεβρουαρίου, μετά τη ζημιά στον αγωγό, γεγονός που έκανε ευρέως γνωστά τα αλλεπάλληλα προβλήματα στην υδροδότηση του νησιού.

«Υποχρέωσή μας κανείς να μη μένει μόνος. Καμία περιοχή της Αττικής δεν θα μείνει χωρίς τη δική μας μέριμνα. Όποιος και εάν είναι απέναντί μας», τόνισε σε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην ανάρτησή του.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular