Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΠρώην & νυν περιφερειάρχης εγκαινίασαν μαζί έργο (φωτο)

Πρώην & νυν περιφερειάρχης εγκαινίασαν μαζί έργο (φωτο)

Από κοινού έκοψαν την κορδέλα εγκαινίων της νέας γέφυρας που ενώνει Φιλύρα και Αρριανά ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χριστόδουλος Τοψίδης και ο πρώην περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος, μαζί με τους συνεργάτες τους.

Η γέφυρα δόθηκε σε κυκλοφορία το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου σε κλίμα πολιτικού πολιτισμού… με την παρούσα διοίκηση να «δείχνει» κατ’ αυτό τον τρόπο, ότι δεν οικειοποιείται το έργο της προηγούμενης.

Παρών στο κόψιμο της κορδέλας ήταν κι ο δήμαρχος Αρριανών Ερδέμ Χουσεϊν, μαζί με συνεργάτες του.

Πιο αναλυτικά, η κατασκευή της γέφυρας είχε ενταχθεί σε χρηματοδότηση από την προηγούμενη διοίκηση της ΠΑΜΘ, για το λόγο αυτό προσεκλήθησαν και συμμετείχαν στην τελετή παράδοσης και ο Χρήστος Μέτιος και ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης Νίκος Τσαλικίδης, μεταξύ άλλων. Η ολοκλήρωση της γέφυρας και η παράδοσή της προς χρήση στους πολίτες του Δήμου Αρριανών αλλά και τους διερχόμενους, συντελεί στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της ΠΕ Ροδόπης, σχολίασε ο περιφερειάρχης Χριστόδουλος Τοψίδης, ενώ για την αξία του έργο στην ενίσχυση της οδικής ασφάλειας τοποθετήθηκαν επίσης σύντομα οι κκ Μέτιος και Τσαλικίδης.

Με την παράδοση σε κυκλοφορία της νέας γέφυρας, θα σταματήσουν οι οδηγοί να διέρχονται από την επικίνδυνη ιρλανδική διάβαση που βρίσκεται παράλληλα της νέας υποδομής.

Πηγή: www.aftodioikisi.gr

RELATED ARTICLES

Most Popular